Findus Annostimbaali, parsakaali n. 126 X 20 g
7310500056128
Findus Finland Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Timbaali on tehty parsakaalipyreestä ja maustettu hienostuneesti. Oivallisia lihan sekä kalan seurana.
Ainesosat
Parsakaali 64 %, KANANMUNAN VALKUAINEN, rapsiöljy, muunnettu maissitärkkelys, KANANMUNAN KELTUAINEN, MUNANVALKUAISJAUHE, persilja, suola ja valkopippuri.
Origin of product
Country of manufacture | Germany  |
Nutritional properties
Contains allergen(s) | Eggs and their derivatives in the product  |
Free from allergen(s) |
Cereals containing gluten and its derivatives 
Crustaceans and their derivatives  Fish and their derivatives in the product,  Peanuts and its derivatives  Soybeans and its derivatives  Milk and its derivatives  Tree nuts and its derivatives  Celery or its derivatives  Mustard or its derivatives  Sesame seeds or its derivatives  Sulfur Dioxide and Sulfits  Lupine and their derivatives in the product,  Molluscs and its derivatives  |
Energy content (kJ) | 654  kJ |
Energy content (kcal) | 157  kcal |
fat, total | 11  g |
fatty acids, total saturated | 1.1  g |
Carbohydrates | 7.6  g |
fibre | 1.8  g |
Protein | 6.1  g |
Salt | 0.8  g |
Brand Name | Findus |
Storage type | Frozen goods |
Packaging type code | Box |
Supplier identification code | 96008603 |
Handling Instructions Code Reference | Frozen product |
Preparation instructions (Fin) | Laita jäiset timbaalit GN-vuokaan, jonka pohjalla on vettä/lientä (n.1 dl 1/1 GN). Voitele timbaalit ruokaöljyllä tai rasvalla ennen lämmitystä. Kuumenna kannen alla 70°C sisälämpötilaan. Esilämmitä uuni. Lämmitä 100 %:n höyryssä 100 °C:ssa n. 8 min. Mikroaaltouuni (750 W) 160 g noin 3-4 minuuttia VOIDAAN TARJOILLA MYÖS KYLMÄNÄ: Sulata jääkaapissa. Säilytys kylmässä max 8°C ja tarjoile 6 tunnin kuluessa. Mikroaaltouuni (750 W) 160 g, noin 3-4 minuuttia. |
Preparation instructions (Swe) | Lägg djupfrysta timbaler i ett bleck. Häll lite vatten/buljong i botten (ca 1 dl 1/1 GN) och pensla med olja eller matfett före uppvärmning. Värm med lock till 70°C centrumtemperatur. Förvärm ugnen. Tillaga i 100 % ånga, 100°C cirka 8 minuter. Mikrougn (750 W), 160 g, cirka 3-4 minuter. KAN ÄVEN SERVERAS KALLA: Tina i kylskåp. Förvara kylt i max 8 C och servera inom 6 timmar. |
Minimum storage handling temperature | -25 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |