Peas of Heaven herneproteiini bratwurst 7x80g vegaaninen pakaste
7350037194078
Europicnic Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
8
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Bratwurst type vegan sausage. Made of pea protein. Glutenfree and soyfree.
Ainesosat
Water, rapeseed oil, pea protein, starch (pea- and potatoe starch), salt, thickening agents (methylcellulose, processed eucheuma seaweed, konjac gum), white pepper, cumin, nutmeg, garlic, ginger, coriander, thyme, citrus fiber, acidity regulator (tartaric acid), dextrose, aroma, stabilizer (E450).
Origin of product
Country of manufacture | Sweden  |
Origin of ingredients
Pea protein |
Percentage of ingredient :  
Last processing : European Union  |
Nutritional properties
Free from allergen(s) |
Cereals containing gluten and its derivatives 
Crustaceans and their derivatives  Eggs and their derivatives in the product  Fish and their derivatives in the product,  Peanuts and its derivatives  Soybeans and its derivatives  Milk and its derivatives  Tree nuts and its derivatives  Celery or its derivatives  Mustard or its derivatives  Sesame seeds or its derivatives  Sulfur Dioxide and Sulfits  Lupine and their derivatives in the product,  Molluscs and its derivatives  |
Energy content (kJ) | 942  kJ |
Energy content (kcal) | 225  kcal |
fat, total | 20  g |
fatty acids, total saturated | 1.5  g |
Carbohydrates | 4.7  g |
fibre | 4.3  g |
Protein | 7.3  g |
Salt | 1.9  g |
Carbohydrates of which lact. | 0.01  g |
Additive Name |
E461 Methyl cellulose 
E425 Konjac  E407a Processed eucheuma seaweed  E472d Tartaric acid esters of mono- and diglycerides of fatty acids  E334Tartaric acid (L(+)-)  |
Last processing | Sweden |
Brand Name | Peas of Heaven |
Storage type | Frozen goods |
Packaging type code | Bag |
Handling Instructions Code Reference | Foodstuffs |
Number Of Servings Per Package | 7 |
Preparation instructions (Fin) | Sulata makkarat yön yli jääkaapissa ennen käyttöä ja kypsentämistä. Makkaran voi kypsentää paistamalla pannulla rapsiöljyssä noin 5 minuutin ajan tai hod dog -grillissä maksimissaan 2 tuntia (testattu 150 °C). Älä lämmitä uudestaan jäähtymisen jälkeen. |
Preparation instructions (Swe) | Tina korvarna över natten i kylskåp före tillagning. Laga korvarna i rapsolja ca 5 minuter eller max 2 h på rullgrill (testat med 150 grader). Återuppvärm inte efter att de har svalnat. |
Consumer storage instructions (fin) | Säilytys -18 °C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen. Käytä 10 päivän kuluessa sulattamisesta. |
Consumer storage instructions (swe) | Förvaras i -18 °C eller kallare. Frys inte in på nytt. Hållbar 10 dagar efter upptining. |
Consumer storage instructions (eng) | Store at -18 ° C or colder. Do not refreeze. Use within 10 days after thawing. |
Minimum storage handling temperature | -22 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |
Diet type code | Vegan |