Fazer gluteeniton vaalea jauhoseos 500g
6419811113504
Fazer Finland Oy
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
6
ST
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Fazer Glutenfri Ljus mjölmix är en vetefri universalmjölmix som kan användas i salta och söta bakverk samt vid matlagning. Mjölmixen innehåller 40 % inhemsk fullkornshavre och tillverkas på Fazers glutenfria kvarn i Joutsa. Produkten är fri från konserveringsmedel och tillsatser. Den har tillsats av psyllium för att underlätta bakningen.
Ingredienser
Gluten-free whole grain OAT flour (40 %), potato starch, rice flour, corn flour, psyllium. MAY CONTAIN TRACES OF MUSTARD AND SESAME SEED.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin | Havre  |
Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Mjölk  Vete  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Senap 
Sesamfrön  |
Sisältää |
Ravintokuitu 
Kuitu  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Maito  |
Energiasisältö (kJ) | 1480  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 350  kcal |
Rasvaa | 3.1  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.6  g |
Hiilihydraattia | 71  g |
Ravintokuitua | 4.9  g |
Proteiinia | 7  g |
Suolaa | 0  g |
Brand Name | Fazer |
Pakkausmerkintä |
Made in Finland Flag with Key
Crossed Grain Symbol, gluten-free foods Recyclable general claim |
Packaging type code | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 93088 |
Handling Instructions Code Reference |
Elintarvike
Säilytettävä kuivassa Herkkä hajuille |
Valmistusohjeet | Gluteenittomat sämpylät (n. 14 kpl): 1 pss (500 g/n. 8,5 dl) Fazer Gluteeniton Vaaleaa jauhoseosta, 25 g tuorehiivaa tai 1 pss kuiva- hiivaa, 1,5 rkl psylliumia, 5–5,5 dl vettä, 2 rkl sokeria, 2 tl suolaa, ¼ dl (25 g) öljyä. Liota tuorehiiva kädenlämpöiseen veteen tai jos käytät kuivahiivaa, sekoita se jauhoseokseen. Lisää psyllium, sokeri ja suola jauhoseokseen ja kaada vesi joukkoon. Vaivaa taikinaa käsin tai koneella n. 5 min. Lisää vaivauksen loppuvaiheessa öljy. Anna taikinan levätä peitettynä kulhossa n. 10 min. Muotoile sämpylöiksi ja nostata lämpimässä paikassa liinan alla n. 30 min. Pirskottele vettä sämpylöiden päälle tai voitele ne kananmunalla juuri ennen paistoa. Paista 225 °C:ssa uunin keskitasossa n. 20 min. Lisää reseptejä: fazer.fi/gluteeniton |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Glutenfria semlor (ca 14 st.): 1 påse (500 g/ca 8,5 dl) Fazer Glutenfri Ljus mjölmix, 25 g färsk jäst eller 1 påse torrjäst, 1,5 msk psyllium, 5–5,5 dl vatten, 2 msk socker, 2 tsk salt, ¼ dl (25 g) olja. Lös upp den färska jästen i fingervarmt vatten eller, om du använder torrjäst, blanda den i mjölmixen. Tillsätt psyllium, socker och salt i mjölmixen och häll i vatten. Knåda degen för hand eller med maskin i ca 5 min. Tillsätt olja mot slutet av knådningen. Låt degen vila under duk i bunken i ca 10 min. Forma till semlor och låt dem jäsa på en varm plats under duk i ca 30 min. Stänk vatten över semlorna eller pensla dem med ägg strax före gräddning. Grädda vid 225 °C i mitten av ugnen i ca 20 min. Fler recept fazer.fi/gluteeniton. |
Tarjoiluehdotukset (suomi) |
Fazer Gluteeniton Vaaleasta jauhoseoksesta leivot pehmeät sämpylät ja leivän
patongit ja rieskat makean piirakkapohjan sekä helpot muffinssit. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | SÄILYTYS: kuivassa ja huoneenlämmössä. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | FÖRVARING: torrt och i rumstemperatur. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | STORAGE: Store in a dry place at room temperature. |
Alin varastointilämpötila | 18 °C |
Maximum storage handling temperature | 22 °C |
Avainsanat (suomi) |
jauho
leivontajauho piirakkajauho muffinssijauho leipäjauho gluteeniton gluteiiniton |
Avainsanat (eng.) |
glutein free
free from gluten flour baking flour |
Avainsanat (ruotsi) |
mjöl
bakningsmjöl pajmjöl muffinsmjöl brödmjöl glutenfritt gluteinfritt gluteinfri |
Ruokavaliotieto | Vegan |