Myllyn Paras Raketti spagetti 10kg
6417700050176
Lantmännen Cerealia Oy
Sales unit:
ST
Sales amount:
1
ST
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Myllyn Paras Raketti Spagetti short spaghetti is made in Finland from durum wheat flour and wheat fibre. In the shape of short spaghetti. Great for a wide range of pasta dishes, including salads, stews, roasts, soups and as a side dish with sauce.
Ingredients
DURUM WHEAT FLOUR, WHEAT FIBER, water.
Origin of product
Country of manufacture | Finland  |
Genetically modified code | Free from  |
Nutritional properties
Contains allergen(s) | Wheat and its derivatives  |
High | Fibre  |
Energy content (kJ) | 1430  kJ |
Energy content (kcal) | 342  kcal |
fat, total | 2  g |
fatty acids, total saturated | 0.4  g |
Carbohydrates | 63  g |
fibre | 6.8  g |
Protein | 13.6  g |
Salt | 0.016  g |
Last processing | Finland |
Brand Name | Myllyn Paras |
Packaging label | Made in Finland Flag with Key |
Packaging type code | Bag |
Supplier identification code | 142310 |
Preparation | Boil |
Handling Instructions Code Reference |
Foodstuffs
Smell sensitive Store in dry environment |
Preparation instructions (Fin) | Perinteinen keitto-ohje: Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää suola ja spagetit. Sekoita kiehumisen alkuvaiheessa. Keitä 5 - 7 min. Valuta lävikössä. Jos käytät pastaa laatikoihin, paistoksiin tai lämminsäilytyksessä, lyhennä keittoaikaa hieman. Höyrykeiton ohje: Mittaa 2 litraa (n. 1 kg) spagettia, 0,5 dl (45 g) rypsiöljyä ja 1/2 rkl (7,5 g) suolaa GN 1/1-65 mm -vuokaan. Juuri ennen kuin laitat vuoan 100 °C:een höyrystettyyn uuniin, lisää 2 litraa vettä ja sekoita. Höyrykeitä n. 11 minuuttia. Sekoita ja valuta spagetit tarvittaessa. Mikäli käytät lämpösäilytystä, kypsennä pastaa muutama minuutti vähemmän ja sekoita pasta ennen kuin laitat sen lämpösäilytykseen. Huomioi että pastan rakenne ei kestä pitkää lämpösäilytystä. |
Preparation instructions (Swe) | Traditionell kokning: Koka upp vattnet, tillsätt salt och spaghetti. Koka i 5 - 7 minuter, rör om i början. Häll ut vattnet genom durkslag. Förkorta kokningstiden en aning om du använder pastan till lådor, gratänger eller varmhållning. Ångkokning: Mät upp 2 liter (ca 1 kg) spaghetti, 0,5 dl (45 g) rypsolja och 1/2 msk (7,5 g) salt i en GN 1/1-65 mm form. Tillsätt 2 liter vatten och rör om just före du sätter in formen i 100°C ångugn. Ångkoka ca 11 minuter. Rör om och låt pastan rinna av vid behov. Om pastan används för varmhållning ska pastan kokas lite kortare tid och blandas om före den sätts för varmhållning. Observera att pastans sammansättning inte håller lång varmhållning. |
Consumer storage instructions (fin) | Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. |
Consumer storage instructions (swe) | Torrt och svalt, bör skyddas mot starka lukter. |
Consumer storage instructions (eng) | In a dry and cool place, protect from strong smells. |
Minimum storage handling temperature | 18 °C |
Maximum storage handling temperature | 22 °C |