Vaasan Tumma Kreikanleipätaikina 17x600g pakaste
6437005054532
Oy Lantmännen Unibake Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Vaasan Kreikanleipä is a fibre-rich store fresh baked bread made from multi-grain flour. This dark bread gets its taste from deliciously crunchy flax and sunflower seeds.
Ainesosat
WHEAT flour, water, yeast, WHEAT gluten, RYE flour, millet, BARLEY malt, WHEAT bran 1,3%, linseed 1,2%, sunflower seed 1,2%, OAT grit 1%, salt, vegetable fat and oil (palm, rapeseed), WHEAT malt, fructose, emulsifier (E472e), flavor, flour treatment agent (E300). May contain traces of walnut, milk.
Origin of product
Country of manufacture | Estonia  |
Nutritional properties
Contains allergen(s) |
Oat and oat products 
Wheat and its derivatives  Rye and its derivatives  Barley and barley products  Cereals containing gluten and its derivatives  |
Free from allergen(s) |
Crustaceans and their derivatives 
Eggs and their derivatives in the product  Fish and their derivatives in the product,  Peanuts and its derivatives  Soybeans and its derivatives  Celery or its derivatives  Mustard or its derivatives  Sesame seeds or its derivatives  Sulfur Dioxide and Sulfits  Lupine and their derivatives in the product,  Molluscs and its derivatives  |
May contain allergen(s) |
Tree nuts and its derivatives 
Walnut and walnut products  Milk and its derivatives  |
Contains | Fibre  |
Free From | Lactose  |
High | Sodium Salt  |
Energy content (kJ) | 947  kJ |
Energy content (kcal) | 224  kcal |
fat, total | 3.1  g |
fatty acids, total saturated | 0.7  g |
Carbohydrates | 37  g |
fibre | 4.5  g |
Protein | 10  g |
Salt | 1.3  g |
Additive Name | E472e Mono- and diacetyl tartaric acid esters  |
Brand Name | Vaasan |
Storage type | Frozen goods |
Packaging type code | Case |
Supplier identification code | 13809 |
Handling Instructions Code Reference | Frozen product |
Preparation instructions (Fin) | Sulata yön yli kylmiössä (n. 4°C) tai 2-3 h huoneenlämmössä. Nostata n. 60 min nostatuskaapissa (35-37°C, r.H. 70%). Lämmitä uuni 220°C. Laita leivät uuniin ja höyrytä muutaman sekunnin ajan. Laske lämpötila 180-200°C ja paista 23-26 min. HUOM! Kokeilemalla löydät uunisi parhaan paistoajan ja -lämpötilan. Kypsän tuotteen paino noin 530 g. |
Preparation instructions (Swe) | Tina över natten i kylrum (ca 4°C) eller 2-3 timmar i rumstemperatur. Jäs/heves ca 60 min i jässkåp/hevskap (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga/damp per plåt som ska bakas/stekes. Sänk temperaturen till 180-200°C och grädda/stekes i 23-26 min. OBS! Gräddningstider/steketider och temperatur är riktvärden beroende på ugn. Vikt bakad/ferdig stekt produkt: ca 530 g. |
Minimum storage handling temperature | -25 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |