Arla whipping cream 1l lactose free, ESL
6413300018486
Arla Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
5
ST
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Hyllprodukt
Korkeassa lämpötilassa pastöroitu laktoositon kuohukerma monipuoliseen leivontaan ja ruoanlaittoon. Rasvaa 35%.
Ingredienser
CREAM and stabilizer (carrageenan).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa |
Suomi 
Suomi  Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia |
Ei sisällä 
Ei sisällä  Ei sisällä  |
Ingrediensernas ursprung
Grädde |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Suomi  Senaste bearbetning : Suomi  |
Grädde |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Suomi  Senaste bearbetning : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Maito 
Maito  |
Ei sisällä allergeenia | Laktoosi  |
Sisältää |
Kerma 
Karrageeni  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) |
1400 
kJ 1400  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 340  kcal |
Rasvaa | 35  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 23  g |
Hiilihydraattia | 3  g |
Proteiinia | 2  g |
Suolaa | 0.1  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero | E407 Karrageeni  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Arla |
Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) Kierrätysmerkki Kierrätysmerkki Kierrätysmerkki |
Pakkaustyyppi | Nestekartonkipakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero |
56214
56214 56214 |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään valolta suojattuna 0- +6°C. Säilyy avattuna jääkaapissa 3-4 päivää. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras skyddad för ljus vid 0- +6°C. Förvaras öppnad i kylskåp 3-4 dagar. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store protected from light at 0-+6°C. Can be stored in the refrigerator for 3-4 days when opened. |
Alin varastointilämpötila | 0 °C |
Maximum storage handling temperature | 6 °C |
Avainsanat (suomi) |
kuohukerma
kuohukerma kuohukerma kerma kerma kerma |