Findus Parsakaali ja keltainen porkkana 1,3kg
7310500069159
Findus Finland Oy
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
2
ST
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Raikas parsakaali ja keltainen porkkana sopivat lisäkkeeksi tai gratiinien, wokruokien ja salaattien aineksiksi.
Ingredienser
Broccoli 55% and yellow carrot 45%. The vegetables are pre-cooked.
Produktens ursprung
| Tillverkningsland | Saksa  |
Näringsinnehåll
| Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Skaldjur  Ägg  Fisk  Jordnötter  Sojabönor  Mjölk  Nöt  Selleri  Senap  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  Lupin  Blötdjur  |
| Energiasisältö (kJ) | 118  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 28  kcal |
| Rasvaa | 0.5  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.1  g |
| Hiilihydraattia | 3  g |
| Ravintokuitua | 2.7  g |
| Proteiinia | 1.6  g |
| Suolaa | 0.09  g |
| Brand Name | Findus |
| Storage type | Frozen goods |
| Packaging type code | Case |
| Preparation | Heat and serve |
| Handling Instructions Code Reference | Frozen product |
| Preparation instructions (Fin) | VALMISTUS JÄISENÄ KUUMENNETTAVA Kuumailmauuni: Esilämmitä uuni 160 °C:een. Kuumenna kasvissekoitus uunivuoassa n. 14-16 minuuttia. Sekoita valmistusajan puolessa välissä. Yhdistelmäuuni: Esilämmitä uuni keittoteholla 100 °C:een. Kaada vihannekset rei’itettyyn GN1/1 65 mm vuokaan. Kuumenna n. 4-5 minuuttia. Pata: Kaada vihannekset kiehuvaan veteen. Keitä 3 - 4 minuuttia. Kypsennysaika voi vaihdella laitekohtaisesti. Varmista, että ruoka on kauttaaltaan kuumennettu ennen tarjoilua. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | TILLAGAS FRÅN DJUPFRYST MÅSTE VÄRMEBEHANDLAS Varmluftsugn: Förvärm ugnen till 160°C. Värm grönsaksblandningen på ett bleck i ca 14 - 16 minuter. Rör om efter ½ tiden. Kombiugn: Förvärm ugnen på ångläge (100°C.) Häll grönsakerna i perforerade GN1/1 65 mm. Koka i ca 4 - 5 minuter. Gryta: Häll grönsakerna i kokande vatten. Låt sjuda 3 - 4 minuter. Tillagningstiden kan variera, kontrollera att maten är genomvarm före servering. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Maximum storage handling temperature | -18 °C |





