SBS premium croissant 36x90g vähälaktoosinen, raakapakaste
5413056023865
Oy Lantmännen Unibake Ab
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
SBS Premium croissant on 100% voilla leivottu kauniin kaareva croissant. Se on kookas, lehtevä ja näyttävä croissant Lantmännen Unibaken Belgian leipomosta.
Ainesosat
Taikina: VEHNÄJAUHO (VEHNÄ: EU), VOI 20,6% (MAITO: EU), vesi, hiiva, sokeri, suola, VEHNÄGLUTEENI, jauhonparanne (E300), entsyymi, KANANMUNA. Voitelu: KANANMUNA. Saattaa sisältää pieniä määriä hasselpähkinää, mantelia.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Belgia  |
Ainesosien alkuperät
| Vehnä |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viljelypaikka : EU  |
| Maito |
Ainesosan määrä prosenteissa : 20.7 
Lypsypaikka : EU  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin |
Muna 
Maito  Vehnä  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  |
| Saattaa sisältää allergeenin |
Mantelit 
Hasselpähkinä  Pähkinät  |
| Vähän | Laktoosi  |
| Energiasisältö (kJ) | 1418  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 339  kcal |
| Rasvaa | 18  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 11  g |
| Hiilihydraattia | 38  g |
| Ravintokuitua | 1.6  g |
| Proteiinia | 6.4  g |
| Suolaa | 0.87  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 1  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero | E300 Askorbiinihappo  |
| Brändinimi | Schulstad Bakery Solutions |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Laatikko |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 17915000 |
| Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Pakaste |
| Valmistusohjeet | Sulata 15 min huoneenlämmössä. Paista 170–190°C 21 min. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina 15 min i rumstemperatur. Grädda i 170–190°C 21 min. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |





