Vaasan Kaurainen sämpylä 96x50g pakaste
6416577010405
Oy Lantmännen Unibake Ab
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Vaasan Kaurainen sämpylä on pehmeä ja runsaskuituinen kaurainen sämpylä. Sillä on Sydänmerkki, joten se on parempi valinta, terveellisempi omassa tuoteryhmässään. Leivottu Suomessa!
Ainesosat
VEHNÄJAUHO, KAURA 23% (Suomi) (täysjyväjauho, rouhe, lese, hiutale), vesi, VEHNÄGLUTEENI, kasviöljy (rapsi, rypsi), hiiva, sokeri, ravintokuitu (inuliini), jodioitu suola, dekstroosi, emulgointiaineet [E472e, E322 (auringonkukka)], VEHNÄTAIKINAJUURI, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä seesaminsiemeniä. Tuotteessa kauraa 23%. Kauraa 35% viljaraaka-aineista.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
| Kaura |
Ainesosan määrä prosenteissa : 23 
Viljelypaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin |
Vehnä 
Kaura  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  |
| Saattaa sisältää allergeenin | Seesaminsiemenet  |
| Ei sisällä |
Laktoosi 
Maito  |
| Sisältää runsaasti | Kuitu  |
| Energiasisältö (kJ) | 1240  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 296  kcal |
| Rasvaa | 6.4  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.7  g |
| Hiilihydraattia | 42  g |
| Ravintokuitua | 6.7  g |
| Proteiinia | 14  g |
| Suolaa | 0.62  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E300 Askorbiinihappo 
E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  E322 Lesitiinit  |
| Brändinimi | Vaasan |
| Pakkausmerkintä |
Avainlippu
Sydänmerkki |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi |
Laatikko
Pussi / kassi |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 216153 |
| Käsittelyohjeet |
Pakaste
Elintarvike |
| Valmistusohjeet | Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina 1–2 h i rumstemperatur eller över natten i kyl. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |





