Vaasan Pitkä Ruis 35x110g Wholegrain rye portion bread baked in sourdough frozen
6416577013918
Oy Lantmännen Unibake Ab
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
RUISTAIKINAJUURI (vesi, TÄYSJYVÄRUISJAUHO), TÄYSJYVÄRUIS (jauho, mallas), LESTYRUISJAUHO, siirappi, VEHNÄGLUTEENI, vesi, hiiva, perunahiutale, valkoinen unikonsiemen, jodioitu suola. Ruista 100% (Suomi) leivän viljasta ja 68% leivän painosta. Täysjyväruista 85% (Suomi) leivän viljasta ja 58% leivän painosta.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ei sisällä |
Laktoosi 
Maito  Lisäaineita  |
| Sisältää runsaasti | Kuitu  |
| Energiasisältö (kJ) | 1102  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 261  kcal |
| Rasvaa | 2.2  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.2  g |
| Hiilihydraattia | 45  g |
| Ravintokuitua | 12  g |
| Proteiinia | 9.4  g |
| Suolaa | 1  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Brändinimi | Vaasan |
| Pakkausmerkintä | Avainlippu |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Laatikko |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 218200 |
| Valmistustapa | Valmis |
| Käsittelyohjeet |
Pakaste
Elintarvike |
| Valmistusohjeet | Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina 1–2 h i rumstemperatur eller över natten i kyl. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |





