Ohita sisältöön Siirry navigointivalikkoon
Emetro.fi on nyt metrotukku.fi. Pyydämme päivittämään uuden osoitteen kirjanmerkkeihin, ja käyttämään jatkossa sitä.
Verkkokauppaamme on päivitetty, tästä johtuen evästeet tulisi tyhjentää selaimen välimuistista sisään/uloskirjautumisen yhteydessä. Katso ohjeet tästä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa lisävaivaa.

Mondo Fresco Valkosuklaa-Mascarponemousse 6x500g pursotettava pakaste

6430026133743
Tuotekoodi: 6430026133743
EAN-koodi: 0200090249253
Myyntiyksikkö: ME1
ME1 koko: 1.0 KPL
Valmistaja/Toimittaja:
Valmistajan koodi):
Tavararyhmä: Pakaste
Saatavuus:
Tuotetiedot
Aineosat: KERMA, valkosuklaa 24% (sokeri, kaakaovoi, MAITOjauhe, emulgointiaine [SOIJAlesitiini], luontainen vanilja-aromi), KANANMUNA, Mascarpone 17% (KERMA, happamuudensäätöaine [sitruunahappo]), vesi, MAITO, liivate [naudasta], appelsiinivalmiste (glukoosisiirappi, inverttisokerisiirappi, appelsiinimehutiiviste 11 %, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, porkkanatiiviste, etanoli, luontainen appelsiiniaromi, tärkkelys, safloritiiviste). Saattaa sisältää jäämiä PÄHKINÖISTÄ, SELLERISTÄ, SINAPISTA ja SEESAMISTA.
Muut tuotetiedot
Täydellinen tuotenimi (suomi) Mondo Fresco Valkosuklaa-Mascarponemousse 6x500g pursotettava pakaste 
Täydellinen tuotenimi (ruotsi) Mondo Fresco Vitchoklad-Mascarponemousse 6x500g spritsbar djupfryst 
Täydellinen tuotenimi (eng.) Mondo Fresco White Chocolate - Mascarpone mousse 6x500g in a pastry bag frozen 
Tuoteryhmä Pakaste 
Pakkaustyyppi Laatikko 
Tavarantoimittajan tuotenumero 374 
Valmistustapa Valmis syötäväksi 
Valmistusohjeet Valmistus: Sulatus huoneenlämmössä: sulata jäistä moussea n. 90 minuuttia. Jääkaapissa: sulata moussea n. 5 tuntia. Ihanteellinen tapa on antaa moussen sulaa jääkaapissa yön yli. Sulatuksen ja pussin avaamisen jälkeen mousse tulisi säilyttää jääkaapissa (max +4 °C). Säilyy 24 tuntia +4°C. Sulatuksen jälkeen ei saa pakastaa uudelleen. 
Valmistusohjeet (ruotsi) Tillagning: Upptining i rumstemperatur: Låt den frusna moussen tina i ca 90 minuter. I kylskåp: Låt moussen tina i ca 5 timmar. Det är bäst att låta moussen tina i kylskåpet över natten. En upptinad och öppnad moussepåse ska förvaras i kylskåp (max +4 °C). Håller sig vid +4 °C i 24 timmar. Tinad produkt får ej frysas om! 
Alin varastointilämpötila -24  °C
Ylin varastointilämpötila -18  °C
Tarkista aina tuotetiedot pakkauksesta.
  • wihuri.png
  • wipak.png
  • brand-winpak.svg
  • wihuri-metrotukku.png
  • Tekninen-Kauppa.png
  • Jetflite.png