RF juustokakku american style 1450g 12 palaa
4004311110515
Rollfoods Oy Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
6
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Aidosti amerikkalaistyylinen juustokakku, jossa on rapea keksipohja ja paistettu täyteläinen tuorejuustotäyte. Kakku on valmiiksi annospaloiteltu 12 x 120 g, kakun halkaisija on 24 cm. Kakun voi tarjoilla niin kylmänä kuin lämmitettynäkin.
Ainesosat
TuoreJUUSTO (41%), sokeri, täysMAITO, KANANMUNA, kasvirasva, VEHNÄjauho, kasviöljy, makea HERAjauhe, muunneltu perunatärkkelys, LAKTOOSI, VEHNÄtärkkelys, vesi, perunatärkkelys, rasvaton MAITOjauhe, suola, MANTELI, rypälesokeri, nostatusaineet E450, E500, MAITOPROTEIINI, aromi, kosteudensäilyttäjä sorbitoli, glukoosisiirappi, värit karoteeni ja riboflaviini, hyytelöimisaine E401, sitruunahappo, emulgointiaineet E471, E472b. Saattaa sisältää pieniä määriä MUITA PÄHKINÖITÄ,MAAPÄHKINÄÄ tai SOIJAA.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Saksa  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Muna 
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Maito  Laktoosi  Vehnä  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Maapähkinä 
Soijapavut  Pähkinät  Hasselpähkinä  Cashewpähkinä  Saksanpähkinä  Pekaanipähkinä  Parapähkinä  Pistaasipähkinä  Macadamia-pähkinä  |
Energiasisältö (kJ) | 1389  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 333  kcal |
Rasvaa | 21.8  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 11.1  g |
Hiilihydraattia | 28.7  g |
Ravintokuitua | 0.3  g |
Proteiinia | 5.4  g |
Suolaa | 0.5  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 3.29  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E472b Rasvahappojen mono- ja diglyseridien maitohappoesterit 
E420 Sorbitoli y  E330 Sitruunahappo  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E160a Karotenoidit  E450 Dinatriumdifosfaatti  E401 Natriumalginaatti  E500 Natriumkarbonaatti  E101 Riboflaviini  |
Viimeinen valmistuspaikka | Saksa |
Brändinimi | RF |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 8101051 |
Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
Käsittelyohjeet | Pakaste |
Annosten määrä pakkauksessa | 12 |
Valmistusohjeet | Poista kakku pakkauksesta ja sulata jääkaapissa (6–7 °C) 12-15 h, huoneenlämmössä n. 7 h.Säilytä viileässä sulatuksen jälkeen. Säilyvyys kylmässä 2 vrk. Tuotteen voi myös lämmittää uunissa 150°C noin 20 min. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Ta den frysta produkten ur förpackningen. Tina i kyl (6–7 °C) hela kakan ca 12-15 timmar i rumstemperatur (21°C - 22°C) hela kakan ca 7timmar. Förvara den upptinade kakan i kyl och konsumera inom 48 timmar. Produkten kan även värmas i ugnen på 150°C i ca 20 min. |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Kasvisruokavalio |