RF juustokakku american style 1450g 12 palaa
4004311110515
Rollfoods Oy Ab
Sales unit
ST
Sales amount:
6
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Stock product
Aidosti amerikkalaistyylinen juustokakku, jossa on rapea keksipohja ja paistettu täyteläinen tuorejuustotäyte. Kakku on valmiiksi annospaloiteltu 12 x 120 g, kakun halkaisija on 24 cm. Kakun voi tarjoilla niin kylmänä kuin lämmitettynäkin.
Ingredients
TuoreJUUSTO (41%), sokeri, täysMAITO, KANANMUNA, kasvirasva, VEHNÄjauho, kasviöljy, makea HERAjauhe, muunneltu perunatärkkelys, LAKTOOSI, VEHNÄtärkkelys, vesi, perunatärkkelys, rasvaton MAITOjauhe, suola, MANTELI, rypälesokeri, nostatusaineet E450, E500, MAITOPROTEIINI, aromi, kosteudensäilyttäjä sorbitoli, glukoosisiirappi, värit karoteeni ja riboflaviini, hyytelöimisaine E401, sitruunahappo, emulgointiaineet E471, E472b. Saattaa sisältää pieniä määriä MUITA PÄHKINÖITÄ,MAAPÄHKINÄÄ tai SOIJAA.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Saksa  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Muna 
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Maito  Vehnä  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Maapähkinä 
Soijapavut  Pähkinät  Hasselpähkinä  Cashewpähkinä  Saksanpähkinä  Pekaanipähkinä  Parapähkinä  Pistaasipähkinä  Macadamia-pähkinä  |
Energiasisältö (kJ) | 1389  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 333  kcal |
Rasvaa | 21.8  g |
fatty acids, total saturated | 11.1  g |
Carbohydrates | 28.7  g |
fibre | 0.3  g |
Protein | 5.4  g |
Salt | 0.5  g |
Carbohydrates of which lact. | 3.29  g |
Additive Name |
E472b Lactic acid esters of mono- and diglycerides of fatty acids 
E420 Sorbitols  E330 Citric acid  E471 Mono- and diglycerides of fatty acids  E160a Carotenes  E450 Diphosphates  E401 Sodium alginate  E500 Sodium Carbonates  E101 Riboflavin  |
Last processing | Germany |
Brand Name | RF |
Storage type | Frozen goods |
Packaging type code | Box |
Supplier identification code | 8101051 |
Preparation | Ready to eat |
Handling Instructions Code Reference | Frozen product |
Number Of Servings Per Package | 12 |
Preparation instructions (Fin) | Poista kakku pakkauksesta ja sulata jääkaapissa (6–7 °C) 12-15 h, huoneenlämmössä n. 7 h.Säilytä viileässä sulatuksen jälkeen. Säilyvyys kylmässä 2 vrk. Tuotteen voi myös lämmittää uunissa 150°C noin 20 min. |
Preparation instructions (Swe) | Ta den frysta produkten ur förpackningen. Tina i kyl (6–7 °C) hela kakan ca 12-15 timmar i rumstemperatur (21°C - 22°C) hela kakan ca 7timmar. Förvara den upptinade kakan i kyl och konsumera inom 48 timmar. Produkten kan även värmas i ugnen på 150°C i ca 20 min. |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |
Diet type code | Vegetarian |