RF blåbärkaka 1150g
4010469089641
Rollfoods Oy Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
4
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Mustikkakakussa on rapea paistospohja, crème patissier-täyte ja päällä reilusti mehukkaita metsämustikoita (35 %). Marjaisa kakun (1,15 kg) halkaisija on 26 cm ja kakku on leikkaamaton. Mustikkakakku maistuu sellaisenaan kylmänä tai vähän lämmitettynä vaikka jäätelön kera.
Ainesosat
Mustikat 35%, VEHNÄjauho, vesi, sokeri, kasvirasva (palmu), KERMA, JOGURTTI,KANANMUNA, glukoosi-fruktoosisiirappi, VEHNÄtärkkelys, muunneltu tärkkelys (peruna; E1414, E1412), hyytelöimisaine pektiini, makeaHERAjauhe, dekstroosi, leivinjauhe (nostatusaineet E450, E500), glukoosisiirappi, MAITOPROTEIINI, LAKTOOSI, sakeuttamisaineet E401, E412, suola, sitruunahappo E330, emulgointiaine E471, happamuudensäätöaineet E332, E327, värit. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää ja soijaa.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Saksa  |
Ainesosien alkuperät
Mustikka | Ainesosan määrä prosenteissa : 35  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Muna 
Maito  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Vehnä  Laktoosi  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Soijapavut 
Maapähkinä  Pähkinät  |
Vähän | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 959  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 229  kcal |
Rasvaa | 9.2  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.4  g |
Hiilihydraattia | 32.6  g |
Ravintokuitua | 2.7  g |
Proteiinia | 2.6  g |
Suolaa | 0.25  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.5  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E1412 Ditärkkelysfosfaatti 
E1414 Asetyloitu ditärkkelysfosfaatti  E327 Kalsiumlaktaatti  E330 Sitruunahappo  E332 Kaliumsitraatti  E440 Pectins  E450 Dinatriumdifosfaatti  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E500 Natriumkarbonaatti  |
Viimeinen valmistuspaikka | Saksa |
Brändinimi | RF |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 8964 |
Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
Käsittelyohjeet | Pakaste |
Valmistusohjeet | Ilman pakkauskoteloa yön yli jääkaapissa, 5-6 tuntia huoneenlämmössä tai uunissa 150 asteessa n. 20 min. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Ta ur den frysta produkten ur förpackningen. I kyl (6-7°C) över natten, 5-6 timmar I rumstemperatur (21-22°C): eller I ugn 150°C ca 20 minuter. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilyy sulatuksen jälkeen 2 vrk viileässä. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvara den upptinade kakan i kyl (6-7°C) och konsumera inom 48 timmar. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in the fridge (6-7°C) and use within 48 hours. |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Kasvisruokavalio |