Bonne Pumpkin puree 1L
6420610114685
Bonne Juomat Oy 15073907
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
12
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Bonne Kurpitsasose on maustamaton, sokeroimaton ja säilöntäaineeton, 100-prosenttinen juuressose. Se sopii monipuoliseen ruoanlaittoon.
Ainesosat
Kurpitsa (eu) 100%, happamuudensäätöaine (sitruunahappo).
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
| Kasvispitoisuus | Ainesosan määrä prosenteissa : 100  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
| Ei sisällä | Säilöntäaine  |
| Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g/l |
| Energiasisältö (kJ) | 120  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 29  kcal |
| Rasvaa | 0.5  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0  g |
| Hiilihydraattia | 5.6  g |
| Hiilihydraattia, josta sokereita | 4.5  g |
| Ravintokuitua | 2  g |
| Proteiinia | 0.5  g |
| Suolaa | 0.02  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero | E330 Sitruunahappo  |
| Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
| Brändinimi | Bonne |
| Pakkausmerkintä |
Kierrätysmerkki
Avainlippu |
| Pakkaustyyppi | Purkki |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 2530 |
| Käsittelyohjeet | Elintarvike |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä. Avattuna jääkaapissa (+2 - +6 °C) noin viikon. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Oöppnad i rumstemperatur. Öppnad i kylskåp (+2 - +6 °C) ca en vecka. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Unopened at room temperature. Opened in refrigerator(+2 - +6 °C) approx. 1 week. |
| Alin varastointilämpötila | 18 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 25 °C |
| Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 7 pv |
| Ruokavaliotieto | Vegaaniruokavalio |





