Chantifrais Helix luc extra large etanaliha säilyke 24kpl 200/125g
3244212031026
FRANCAISE DE GASTRONOMIE
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
12
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
Etanan liha Helix lucorum (NILVIÄINEN), vesi, suola, luontainen aromi.
Tuotteen alkuperä
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin | Nilviäiset ja -tuotteet  |
| Brändinimi | Chantifrais |
| Pakkaustyyppi | Tölkki |
| Valmistustapa | Paistettu |
| Käsittelyohjeet | Säilytettävä kuivassa |
| Valmistusohjeet | Valuta ja huuhtele etanat vedellä. Aseta etanat tyhjiin etanan kotiloihin tai keraamiseen etanapannuun, lisää maustevoi. Kypsennä uunissa kunnes voi kuplii. Tarjoile tuoreen leivän kanssa. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Låt sniglarna rinna av i en sil. Skölj under rinnande vatten. Placera sniglarna i tomma snigelskal eller i en keramisk snigelpanna. Fyll med kryddsmör. Värm i ugnen tills smöret börjar bubbla. Servera med färskt bröd. |
| Tarjoiluehdotukset (suomi) |
Valuta ja huuhtele etanat vedellä. Aseta etanat tyhjiin etanan kotiloihin tai keraamiseen etanapannuun
lisää maustevoi. Kypsennä uunissa kunnes voi kuplii. Tarjoile tuoreen leivän kanssa. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa. Parasta ennen: kannessa. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förva i torrt och svalt ställe. Bäst före: på locket. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a dry and cool place. Best before: on the lid. |
| Alin varastointilämpötila | 10 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 25 °C |
| Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 1 pv |
| Paristot mukana pakkauksessa | Manufacturing country |





