Fazer Leipurit artesan pizzamjöl 660g
6419811105806
Fazer Finland Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
6
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Pizzajauho herkullisen ja helpon pitsapohjan valmistukseen. Tästä erityisestä vehnäjauhosta valmistat kätevästi herkullisen ohuen pitsapohjan, joka ei liiaksi täytteitä tarvitse. Kokeile myös halutessasi yön yli lepoa pitsataikinalle, jolloin saat pohjaan vielä lisää makua ja rapeutta.
Ainesosat
VEHNÄ.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Vehnä 
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  |
Ei sisällä allergeenia |
Maito 
Pähkinät  Seesaminsiemenet  Soijapavut  Laktoosi  Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Selleri  Sinappi  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Kaura 
Ruis  Ohra  |
Energiasisältö (kJ) | 1500  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 350  kcal |
Rasvaa | 1.8  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.2  g |
Hiilihydraattia | 70  g |
Ravintokuitua | 4.6  g |
Proteiinia | 11  g |
Suolaa | 0  g |
Brändinimi | Fazer Leipurit |
Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Kierrätysmerkki |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 91753 |
Käsittelyohjeet |
Herkkä hajuille
Elintarvike Säilytettävä kuivassa |
Valmistusohjeet | Pizzapohja (2-3 pellillistä pitsaa). Ainekset: 1 pkt / 660 g Fazer Leipurit Vaivaton pizzajauhoa (n. 11 dl), 3,75 dl vettä, 25 g tuorehiivaa tai 1 pss (11 g) kuivahiivaa, 2 tl suolaa , 4 rkl öljyä , 1 tl sokeria. 1. Liuota tuorehiiva veteen tai jos käytät kuivahiivaa, sekoita se jauhoihin. Lisää jauhot, suola, öljy ja sokeri veteen. Sekoita taikina nopeasti sekaisin. Jaa taikina 2–3 palloon ja vaivaa niitä pöytää vasten 5 min. 2. Anna taikinapallojen nousta pöydällä liinan alla noin 20 min ja kauli ne sitten ohuiksi pohjiksi. Lisää mieluisat täytteet jättäen reunat reilusti ilman täytettä, jolloin rapea pohja pääsee oikeuksiinsa. 3. Paista pizzat uunipellillä tai pizzakiven päällä 225°C:ssa 10–15 min. VINKKI: Laita oliiviöljyä uunista otetun pitsan päälle ja reunoille. VINKKI: Yön yli-pizzapohja: Voit valmistaa pizzapohjan myös kohottamalla sitä yön yli, jolloin käytetään vähemmän hiivaa. Laita silloin taikinaan 1/2 pss kuivahiivaa tai 1/3 pkt tuorehiivaa. Valmista taikina muuten ylläolevan ohjeen mukaisesti. Vaivaamisen jälkeen nosta taikinapallot suojattuna kylmään ja anna niiden tekeytyä yön yli. Ota taikinapallot huoneenlämpöön vähintään 20 min ennen valmistusta ja kauli ohueksi pohjaksi. Paista pizzat ohjeen mukaisesti. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Pizzabotten (2–3 plåtar pizza) Ingredienser: 1 pkt / 660 g Lätthanterligt pizzamjöl (ca 11 dl), 3,75 dl vatten, 25 g färsk jäst eller 1 påse (11 g) torrjäst, 2 tsk salt, 4 msk olja, 1 tsk socker. 1 Lös upp den färska jästen i fingervarmt vatten. Om du an¬vänder torrjäst blandar du i stället den i pizzamjölet. Lägg till mjöl, salt, olja och socker i vattnet. Rör ihop degen snabbt. Dela degen i 2–3 bollar och knåda dem mot bordet 5 min. 2 Låt degbollarna jäsa på bordet under duken ca 20 min och kavla ut dem till tunna bottnar. Tillsätt valfri fyll¬ning men lämna en bred kant utan fyllning för att låta den knapriga bottnen komma till sin rätt. 3 Grädda piz¬zorna på ugnsplåt eller på en pizzasten i 225 °C 10–15 min. TIPS: Ringla olivolja över pizzan och på kanterna när du tar ut den ur ugnen. Om du halverar receptet, använd ca 5–6 dl mjöl. TIPS: Pizzabotten över en natt: Du kan tillreda en pizzabotten även genom att låta den jäsa över natten. Då använder du mindre jäst. Sätt i så fall 1/2 påse torrjäst eller 1/3 paket färsk jäst i degen. Tillred degen enligt anvisningarna ovan. Skydda degbollarna och sätt in dem i kyla efter att du knådat degen och låt dem vila över natten. Ta degbollarna till rumstemperatur minst 20 min före tillredning och kavla dem till en tunn botten. Grädda pizzorna enligt receptet. |
Alin varastointilämpötila | 18 °C |
Ylin varastointilämpötila | 22 °C |
Avainsanat (suomi) |
pitsajauho
vehnäjauho pitsa |
Avainsanat (eng.) | wheat flour |
Avainsanat (ruotsi) | vetemjöl |
Ruokavaliotieto | Vegaaniruokavalio |
Inspiraatio
Uudistimme tuotekonseptimme
Uudistimme tuotekonseptimme yhdessä asiakkaiden kanssa. Tavoitteenamme on helpottaa yrittäjien arkea ja auttaa valitsemaan sopivat tuotteet entistä helpommin.
Lue lisää
Demo Kitchen
Wihuri Metro-tukun palveluvalikoimaan kuuluvan Demo Kitchenin päätehtävänä on auttaa Metro-tukun asiakasyrityksiä ravintolaliiketoiminnan kehittämisessä
Lue lisää
Huolehditaan hävikistä
Metro-tukun pikatukuissa hävikistä huolehditaan yhteistyökumppanien kanssa.
Lue lisää
Mutkaton menu helposti
Houkutteleva menu syntyy Wihuri Metro-tukun oman merkin ja oman maahantuonnin valikoimasta
Lue lisää