Knorr tomaattikastikepohja kylmävalmistus 3kg
8714100851166
Unilever Finland Oy Foodsolutions
Uutuus
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
2
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Kylmävalmistuksen avulla säästät aikaa ja parannat tuottavuutta. Knorr Cold Base - tuotteet mahdollistavat kylmävalmistuksen toteuttamisen ammattikeittiöissä. Kylmäliukoinen tärkkelys suurustaa keitot, kastikkeet, laatikot ja kiusaukset sekä jälkiruoat vaivattomasti.
Ainesosat
Tomaattisose 37%, muunnettu tärkkelys, sokeri, maltodekstriini, suola, auringonkukkaöljy, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, natriumalginaatti), stabilointiaineet (E450, E516, E339), sitruunamehujauhe, valkosipuli, valkopippuri, porkkanajauhe, punajuurimehujauhe, aromit, väri (E150c), yrtit (rosmariini, meirami, timjami, oregano).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Romania  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää |
Keinotekoisia aromeita 
Sokereita  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100 100  g |
Energiasisältö (kJ) | 138  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 33  kcal |
Rasvaa | 0.5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.1  g |
Hiilihydraattia | 6.7  g |
Hiilihydraattia, josta sokereita | 2.8  g |
Ravintokuitua | 0.8  g |
Proteiinia | 0.5  g |
Suolaa | 0.8  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E150c Ammoniummenetelmän sokerikulööri 
E339 Mononatriumfosfaatti  E401 Natriumalginaatti  E415 Ksantaanikumi  E450 Dinatriumdifosfaatti  E516 Kalsiumsulfaatti  |
Brändinimi | Knorr |
Pakkausmerkintä | Sydänmerkki |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 67340547 |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Säilytettävä kuivassa |
Valmistusohjeet | Kylmävalmistus: Sekoita kuivat ainekset kylmään veteen ja sekoita tehosekoittimessa tasaiseksi. Anna tekeytyä 3-5 minuuttia ja sekoita kevyesti. Valmis kastike/keitto säilyy kylmässä alle +3 °C:ssa 72 tuntia. Kastike/keitto on kuumennettava vähintään +72 °C:seen ennen tarjoilua. Valmistus heti tarjolle laitettavaksi: Sekoita kuivat ainekset kylmään tai kuumaan veteen ja anna kiehahtaa. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Kall tillagning: Vispa ihop torrvara och kallt vatten med elvisp, tills upplöst. Låt såsen/soppan svälla i 3-5 minuter, vispa lätt. Förvara färdig sås/soppa kyld under +3°C och använd inom 72 timmar. Värm upp till minst 72°C innan servering. Direkt tillagning: Vispa ihop torrvara och kallt eller varmt vatten tills upplöst och låt koka upp. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys: Kuivassa huoneenlämmössä |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring: Torrt och ej över normal rumstemperatur |
Alin varastointilämpötila | 18 °C |
Ylin varastointilämpötila | 22 °C |
Ruokavaliotieto | Vegaaniruokavalio |