Maizena majsstärkelse 400g
                8718114782591
                
                    Unilever Finland Oy Foods
                
            
        
                                Myyntiyksikkö
                            
                                KPL
                        
                                        ME1 koko:
                                    
                                    
                                        1 
                                        KPL
                                Toimitus ja saatavuus
                
                                        Tuotetyyppi:
                                    
                                    
                                        Hyllytuote
                                
                        Maizena maissitärkkelys sopii kastikkeiden, keittojen, vuokaruokien ja maitopohjaisten kiisseleiden suurustamiseen sekä leivontaan. Tuote on gluteeniton.
            Ainesosat
                
                        Maissitärkkelys.
            Tuotteen alkuperä
                | Valmistusmaa | Saksa  | 
Ravitsemukselliset ominaisuudet
                | Ei sisällä | Gluteeni  | 
| Energiasisältö (kJ) | 1487  kJ | 
| Energiasisältö (kcal) | 355  kcal | 
| Rasvaa | 0.5  g | 
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.1  g | 
| Hiilihydraattia | 86  g | 
| Ravintokuitua | 1  g | 
| Proteiinia | 0.5  g | 
| Suolaa | 0.01  g | 
| Viimeinen valmistuspaikka | Saksa | 
| Brändinimi | Maizena | 
| Pakkaustyyppi | Rasia | 
| Tavarantoimittajan tuotenumero | F92014 | 
| Käsittelyohjeet | Ei-pinottava Elintarvike | 
| Valmistusohjeet | SUURUSTUS KUUMAAN NESTEESEEN: 1. Sekoita Maizena Maissitärkkelys kylmään nestetilkkaan. 2. Lisää seos kiehuvaan nesteeseen, sekoita huolellisesti. Anna kiehua hiljalleen 3 min. koko ajan sekoittaen. SUURUSTUS KYLMÄÄN NESTEESEEN: 1. Lisää Maizena Maissitärkkelys koko määrään nestettä ja sekoita hyvin. kiehauta. 2. Anna kiehua hiljalleen 3 min. koko ajan sekoittaen. | 
| Valmistusohjeet (ruotsi) | REDNING I VARM VÄTSKA: 1. Rör ut Maizena Majsstärkelse i lite kallt vatten. 2. Häll det i den sjudande vätskan. Rör om väl. 3. Låt oss koka upp och sjud i 2 min. under omrörning. REDNING I KALL VÄTSKA: 1. Tillsätt Maizena Majsstärkelse och rör om väl. 2. Låt koka upp och sjud i 3 min under omrörning. | 
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys: Kuivassa huoneenlämmössä. | 
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring: Torrt och ej över normal rumstemperatur. | 
| Alin varastointilämpötila | 2 °C | 
| Ylin varastointilämpötila | 25 °C | 





