Vaasan Koulunäkki Klassikko rye crisp bread 375g
6437005082993
Lantmännen Cerealia Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
6
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Suomen suosituin! Mieto ja murea täysjyväruisnäkkileipä. Leivottu Suomessa kotimaisesta rukiista. Parempi Valinta - sydänmerkkituote.
Ainesosat
TäysjyväRUISjauho 76 %, lestyRUISjauho, vesi, suola, hiiva, emulgointiaine (E 471) ja jauhettu kumina. Leivontaan käytetystä viljasta 82 % täysjyväruista. Saattaa sisältää pieniä määriä seesaminsiemeniä.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin |
Ruis 
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  |
| Ei sisällä allergeenia |
Maito 
Soijapavut  Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
| Saattaa sisältää allergeenin | Seesaminsiemenet  |
| Ei sisällä | Laktoosi  |
| Sisältää runsaasti | Kuitu  |
| Vähennetty | Natrium tai suola  |
| Energiasisältö (kJ) | 1456  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 348  kcal |
| Rasvaa | 2.2  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.9  g |
| Hiilihydraattia | 63  g |
| Ravintokuitua | 18  g |
| Proteiinia | 9.4  g |
| Suolaa | 1  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero | E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  |
| Brändinimi | VAASAN |
| Pakkausmerkintä |
Sydänmerkki
Avainlippu |
| Pakkaustyyppi | Tarjotin |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 102949 |
| Käsittelyohjeet |
Valonarka
Elintarvike Säilytettävä kuivassa |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään kuivassa paikassa valolta suojattuna. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Torrt, ej över normal rumstemperatur och avskilt från varor med stark lukt. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a dry place, at room temperature. |
| Alin varastointilämpötila | 18 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 22 °C |





