RF skivat rågformbröd 1kg djupfryst
6416661011523
Rollfoods Oy Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
8
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Viipaloitu ruisvuokaleipä on Suomessa leivottu aitoon hapantaikinajuureen. Rukiin osuus 99 % vilja raaka-aineista. Viipalekoko 9 x 9 cm, paksuus 9 mm. Yhdessä leivässä keskimäärin 29 viipaletta (34 g) päätypalat mukaan lukien. Ruisvuokaleipä on runsaskuituinen ja täyttää Sydänmerkki-kriteerit.
Ainesosat
RUISJAUHO (79,7%,Suomi), vesi, hiiva, suola (0,9%), VEHNÄGLUTEENI.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Ruisjauho |
Ainesosan määrä prosenteissa : 79.7 
Viljelypaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Vehnä  Ruis  |
Ei sisällä allergeenia |
Äyriäiset 
Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Energiasisältö (kJ) | 1047  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 249  kcal |
Rasvaa | 1.6  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.2  g |
Hiilihydraattia | 49.8  g |
Ravintokuitua | 10.8  g |
Proteiinia | 8.3  g |
Suolaa | 0.9  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | RF |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 152 |
Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
Käsittelyohjeet | Pakaste |
Annosten määrä pakkauksessa | 29 |
Valmistusohjeet | Sulatus huoneenlämmössä yksittäisinä leipinän 2 tuntia, viipaleittain 10-15 min. Säilytä sulanut leipä huoneenlämmössä. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina i rumstemperatur; hela bröd ca 2 timmar, en skiva 10-15 minuter. Förvaras i rumstemperatur. |
Alin varastointilämpötila | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Vegaaniruokavalio |