Atria naturel kanan paistisuikale n2kg kypsä
2078661700001
Atria Suomi Oy
Försäljningsenhet:
KG
Försäljparti stl:
1
KG
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Valmiiksi kypsennetystä kanan paistisuikaleesta loihdit helposti ja nopeasti kastikkeet, keitot ja kiusaukset. Suikaleiden liha on suomalaista kanan reisilihaa. Pakkauskoko on suurtalouskäyttöön sopiva 2 kg. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.
Ingredienser
Broilerin reisiliha, rypsiöljy. Broilerinlihan alkuperä Suomi. 100 g tuotetta on käytetty 118 g lihaa
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Broilerinliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 100 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Havre  Korn  Råg  Staverade  Vete  Fisk  Lupin  Mjölk  Laktos  Mandel  Ägg  Blötdjur  Nöt  Cashew  Hasselnöt  Jordnötter  Pistasch  Välnöt  Dioxid och sulfiter  Sesamfrön  Selleri  Senap  Sojabönor  Skaldjur  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 795  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 190  kcal |
Rasvaa | 12  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.1  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 21  g |
Suolaa | 0.15  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Raaka-aineen määrä per 100g valmista tuotetta | 118  g |
Brand Name | Atria |
Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
Packaging type code | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 6617 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Esikuumennus omassa pakkauksessaan, reiällisessä 1/1 65 mm GN-vuoassa, 5 pussia/vuoka. Yhdistelmäuunissa höyrytoiminnolla 90 °C kunnes sisälämpötila on 40 °C, jolloin tuote on irtonaista lisättäväksi valmistettavaan ruokaan. Loppukuumennus noin 10 minuuttia ruokalajista riippuen, kunnes sisälämpötila on 75 °C. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Föruppvärmning i egen förpackning, i perforerad GN-kantin i stål 1/1 65 mm, 5 påsar/kantin. I kombinationsugn med ångfunktion 90 °C tills innertemperaturen är 40 °C, då produkten är lös för att tillsättas till den tillredda maten. Slutuppvärmning cirka 10 minuter beroende på maträtt, tills innertemperaturen är 75 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Maximum storage handling temperature | 8 °C |