Atria julskinka av fläsk ca10,5kg djupfryst
2078233400001
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
21
KG
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Tuotetiedot
Viljaporsaan kinkku 85 %, vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E 450, E 451). Voimakassuolainen. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa |
Suomi
Suomi |
Ainesosien alkuperät
Sianliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 85
Kasvatuspaikka : Suomi |
Sianliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 85
Kasvatuspaikka : Suomi |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet Kaura Kaura Ohra Ohra Ruis Ruis Speltti Speltti Vehnä Vehnä Kala Kala Lupiini Lupiini Maito Maito Laktoosi Laktoosi Mantelit Mantelit Muna Muna Nilviäiset Nilviäiset Pähkinät Pähkinät Cashewpähkinä Cashewpähkinä Hasselpähkinä Hasselpähkinä Maapähkinä Maapähkinä Pistaasipähkinä Pistaasipähkinä Saksanpähkinä Saksanpähkinä Rikkidioksidi ja sulfiitit Rikkidioksidi ja sulfiitit Seesaminsiemenet Seesaminsiemenet Selleri Selleri Sinappi Sinappi Soijapavut Soijapavut Äyriäiset Äyriäiset |
Sisältää |
Vettä
Vettä Fosfaatti Fosfaatti |
Ei sisällä |
Laktoosi
Laktoosi Gluteeni Gluteeni |
Sisältää runsaasti |
Natrium tai suola
Natrium tai suola |
Energiasisältö (kJ) |
924
kJ 924 kJ |
Energiasisältö (kcal) |
223
kcal 223 kcal |
Rasvaa | 18 g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 6.2 g |
Hiilihydraattia |
0
g 0 g |
Ravintokuitua | 0 g |
Proteiinia |
15
g 15 g |
Suolaa | 1.8 g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia |
0
g 0 g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E450 Diphosphates
E450 Diphosphates E451 Triphosphates E451 Triphosphates |
Muut tuotetiedot
Brändinimi | Atria |
Täydellinen tuotenimi (suomi) | Atria Viljaporsaan Joulukinkku pakaste n10,5kg |
Täydellinen tuotenimi (ruotsi) | Atria Julskinka av Fläsk djupfryst ca10,5kg |
Täydellinen tuotenimi (eng.) | Atria Christmas Ham of Pork frozen ca10,5kg |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 2334 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Poista pakkaus, potkasuojus ja pakastekinkusta luunsuojakangas. Pyyhi kinkun pinta kuivaksi ennen paistoa. Laita kinkku ritilälle uunipellin päälle kamarapuoli ylöspäin ja työnnä lihalämpömittarin kinkun paksuimpaan kohtaan, ei kuitenkaan luuhun saakka. Kypsennä 110-120 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C. Paistoaika n. 1 1,5 h / kg. Poista verkko paiston jälkeen. Kinkku säilyy kypsennettynä n. viikon, kun se jäähdytetään nopeasti paiston jälkeen ja säilytetään alle +6 °C. Pakastekinkun sulatus: Anna kinkun sulaa hitaasti jääkaapissa omassa pakkauksessaan. Suuren kinkun sulatus voi viedä 3-4 päivää. Jääkinkku: Pidä jäistä kinkkua vedessä hetki, jotta saat irrotettua pakkauksen ja potkasuojuksen. Kypsennä kinkkua 100 °C uunissa pari tuntia, kunnes saat lihalämpömittarin paikoilleen. Varaa paistoaikaa tuplasti sulaan kinkkuun verrattuna. Kypsennä 100 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Ta bort förpackningen, läggskyddet och benskyddsduken från frysskinkan. Torka skinkans yta torr före stekningen. Sätt skinkan på galler på en ugnsplåt med svålen uppåt och stick en stektermometer i skinkans tjockaste del, dock inte ända till benet. Stek i 110-120 °C tills skinkans innertemperatur är 7780 °C. Stektiden är ca 11,5 h/kg. Ta bort nätet efter stekningen. Skinkan håller som stekt i ungefär en vecka, om den kyls ned snabbt efter stekningen och förvaras i under +6 °C. Upptining av djupfryst skinka: Låt skinka tina upp långsamt i kylskåp i sin egen förpackning. Det kan ta 34 dagar för en stor skinka att tina upp. Fryst skinka: Sätt fryst skinkan i vatten en stund, så att du kan lossa förpackningen och läggskyddet. Stek skinkan i 100 °C i ugn i ett par timmar, tills du får stektermometern på plats. Räkna med dubbelt så lång stektid jämfört med tinad skinka. Stek i 100 °C tills skinkans innertemperatur är 7780 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | DJUPFRYST. Förvaringstemperatur -18 °C eller kallare. Får inte frysas på nytt efter upptiningen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature -18 °C or colder. Do not refreeze after thawing. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Tarkista aina tuotetiedot pakkauksesta.
Inspiraatio
Uudistimme tuotekonseptimme

Uudistimme tuotekonseptimme yhdessä asiakkaiden kanssa. Tavoitteenamme on helpottaa yrittäjien arkea ja auttaa valitsemaan sopivat tuotteet entistä helpommin.
Lue lisää
Edessä huikea yhteistyövuosi 2023

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2022 on valittu - onnea voittajlle! Pysy kuulolla, ensi vuoden kilpailua hiotaan jo kovaa vauhtia.
Lue lisää
Huolehditaan hävikistä

Metro-tukun pikatukuissa hävikistä huolehditaan yhteistyökumppanien kanssa.
Lue lisää
Mutkaton menu helposti

Houkutteleva menu syntyy Wihuri Metro-tukun oman merkin ja oman maahantuonnin valikoimasta
Lue lisää