Atria viljaporsaan kinkkurulla n2,5kg nahaton, pakaste
2078285100003
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
12,5
KG
Myydään vain täysissä myyntierissä
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Tuotetiedot
Viljaporsaan kinkku 87 %, vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E 450, E 451). Voimakassuolainen. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi |
Ainesosien alkuperät
Sianliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 87
Kasvatuspaikka : Suomi |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Ei pakollisesti ilmoitettavia allergeeneja |
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Kaura Ohra Ruis Speltti Vehnä Kala Lupiini Maito Laktoosi Mantelit Muna Nilviäiset Pähkinät Cashewpähkinä Hasselpähkinä Maapähkinä Pistaasipähkinä Saksanpähkinä Rikkidioksidi ja sulfiitit Seesaminsiemenet Selleri Sinappi Soijapavut Äyriäiset |
Sisältää | Fosfaatti |
Ei sisällä |
Laktoosi
Gluteeni |
Sisältää runsaasti |
Proteiini
Natrium tai suola |
Energiasisältö (kJ) | 810 kJ |
Energiasisältö (kcal) | 195 kcal |
Rasvaa | 15 g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 5.4 g |
Hiilihydraattia | 0 g |
Ravintokuitua | 0 g |
Proteiinia | 16 g |
Suolaa | 1.6 g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0 g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E450 Diphosphates
E451 Triphosphates |
Muut tuotetiedot
Brändinimi | Atria |
Täydellinen tuotenimi (suomi) | Atria Viljaporsaan Kinkkurulla Nahaton pakaste n2,5kg |
Täydellinen tuotenimi (ruotsi) | Atria Skinkrulle av Gris Svålfri djupfryst ca2,5kg |
Täydellinen tuotenimi (eng.) | Atria Rolled Ham of Pork Skinless frozen ca2,5kg |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 2852 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Poista pakkaus. Pyyhi kinkun pinta kuivaksi ennen paistoa. Laita kinkku ritilälle uunipellin päälle rasvaisempi ylöspäin ja työnnä lihalämpömittarin kinkun paksuimpaan kohtaan. Kypsennä 110-120 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C. Paistoaika n. 1 1,5 h / kg. Poista verkko paiston jälkeen. Kinkku säilyy kypsennettynä n. viikon, kun se jäähdytetään nopeasti paiston jälkeen ja säilytetään alle +6 °C. Pakastekinkun sulatus: Anna kinkun sulaa hitaasti jääkaapissa omassa pakkauksessaan. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Ta bort förpackningen. Torka skinkans yta torr före stekningen. Sätt skinkan på galler på en ugnsplåt med fetare sidan uppåt och stick en stektermometer i skinkans tjockaste del. Stek i 110-120 °C tills skinkans innertemperatur är 7780 °C. Stektiden är ca 11,5 h/kg. Ta bort nätet efter stekningen. Skinkan håller som stekt i ungefär en vecka, om den kyls ned snabbt efter stekningen och förvaras i under +6 °C. Upptining av djupfryst skinka: Låt skinka tina upp långsamt i sin egen förpackning. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | DJUPFRYST. Förvaringstemperatur -18 °C eller kallare. Får inte frysas på nytt efter upptiningen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature -18 °C or colder. Do not refreeze after thawing. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Tarkista aina tuotetiedot pakkauksesta.
Inspiraatio
Uudistimme tuotekonseptimme

Uudistimme tuotekonseptimme yhdessä asiakkaiden kanssa. Tavoitteenamme on helpottaa yrittäjien arkea ja auttaa valitsemaan sopivat tuotteet entistä helpommin.
Lue lisää
Edessä huikea yhteistyövuosi 2023

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2022 on valittu - onnea voittajlle! Pysy kuulolla, ensi vuoden kilpailua hiotaan jo kovaa vauhtia.
Lue lisää
Huolehditaan hävikistä

Metro-tukun pikatukuissa hävikistä huolehditaan yhteistyökumppanien kanssa.
Lue lisää
Mutkaton menu helposti

Houkutteleva menu syntyy Wihuri Metro-tukun oman merkin ja oman maahantuonnin valikoimasta
Lue lisää