Chick broilerin maksa 300g raaka, pakaste
6407810012492
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
12
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
Broilerin maksa
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa |
Suomi 
Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Broilerin maksa |
Ainesosan määrä prosenteissa : 100 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Broilerin maksa |
Ainesosan määrä prosenteissa : 100 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Energiasisältö (kJ) | 482  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 115  kcal |
Rasvaa | 3.8  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1  g |
Hiilihydraattia | 0.7  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 19  g |
Suolaa | 0.17  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Brändinimi | Chick |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 1234 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Sulatus ja valmistus: Anna pakastetun maksan sulaa hitaasti jääkaapissa 6 - 8 tuntia tai huoneenlämpötilassa n. 4 tuntia. Viipaloi maksa ja ruskista kuumalla öljytyllä pannulla käännellen n. 5 min ja hauduta kypsäksi n. 10 min. Huom! Maksan kuuluu olla kypsänäkin sisältä hieman punertavaa. Vinkki helppoon maksapekonikastikkeeseen: Kuutioi 300 g maksaa, pekonia maun mukaan ja sipuli. Ruskista maksaa pannulla 5 min. Lisää pekoni sekä sipuli ja jatka ruskistusta 10 min. Kaada sekaan 4 dl kermaa ja anna vielä hautua hetken. Mausta. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Upptining och tillagning: Låt den djupfrysta levern tina långsamt i kylskåp ca 6 - 8 timmar eller i rumstemperatur ca 4 timmar. Skär levern och bryn i het oljad panna på båda sidor i ca 5 minuter och låt badda färdigt i ca 10 minuter. Obs! Levern har kvar en del röda färg även efter kokning. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | DJUPFRYST. Förvaringstemperatur -18 °C eller kallare. Får inte frysas på nytt efter upptiningen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature -18 °C or colder. Do not refreeze after thawing. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |