HK viljaporsaan sisäfilee n550g
2091172100009
HKFoods Finland Oy
Sales unit:
KG
Sales amount:
1.1
KG
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Kokonainen Viljaporsaan sisäfilee on mehukasta ja mureaa syötävää ja sen voi kypsentää kokonaisena grillissä tai uunissa tai sen voi leikata vaikkapa pihveiksi pannulle tai grilliin. Kokonaisena paistettaessa kannattaa hyödyntää lihalämpömittaria. Tuote on kypsää, kun sen sisälämpö on n. 72 astetta. Mausta suolalla ja pippurilla ja tarjoile hyvien lisukkeiden kera. HK viljaporsaan maustamaton sisäfilee on valmistettu suomalaisesta kotitiloillamme vastuullisesti kasvatetusta viljaporsaan lihasta. Tuotteelle on myönnetty Sydänmerkki, joka kertoo tuotteen olevan rasvan laadun ja määrän sekä suolan määrän osalta hyvä valinta. Lajittele pakkaus käytön jälkeen muovina.
Ingredients
Suomalainen porsaanliha 100 %. RUNSASPROTEIININEN. Alkuperä: Suomi.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Energiasisältö (kJ) | 520  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 130  kcal |
Rasvaa | 4.1  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.6  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Proteiinia | 21  g |
Suolaa | 0.2  g |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | HK |
Pakkausmerkintä |
Sydänmerkki
Laatuvastuu Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 1721 |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Aseta lihalämpömittari fileeseen ja laita se 175 asteiseen uuniin. Paista noin 30 min tai kunnes sisälämpö on 72 °C. Mausta suolalla ja pippurilla. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Stick in en stektermometer i mitten av filén och stek köttet i 175 grader ugn ca 30 min eller tills termometern visar 72 °C. Krydda med salt och peppar. |
Alin varastointilämpötila | 4 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |