Well Beef plus whole meat burger 40x180g raw, frozen
6408191001099
Kaivon Liha Kaunismaa Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
Naudanliha. Lihan alkuperämaa Suomi
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin | Ei pakollisesti ilmoitettavia allergeeneja  |
| Ei sisällä allergeenia |
Muna 
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Äyriäiset  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
| Energiasisältö (kJ) | 1046  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 306  kcal |
| Rasvaa | 23  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 9  g |
| Hiilihydraattia | 0  g |
| Proteiinia | 18  g |
| Suolaa | 0.15  g |
| Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
| Teurastuspaikka | Suomi |
| Brändinimi | Well Beef |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Kartonki |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 100109 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistustapa | Grillaus, lihalle |
| Käsittelyohjeet |
Säilytettävä kuivassa
Pinottava Lämmönherkkä Elintarvike |
| Valmistusohjeet | Painoparilassa n. 190-200 °C n.3-4min Avoparilassa n.200°C n. 3 min per puoli. Paistolämpötilat ja -ajat ovat ohjeellisia. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | I kontaktgrill ca. 190-200 °C ca.3-4min I halster ca.200°C n. 3 min på båda sidor. Stektemperaturen och -tiden är riktgivande. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |





