Juustoportti kirnuvoi 200g vähälaktoosinen
6408654241024
Juustoportti Food Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
8
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Kokeile Juustoportin aitoa kirnuvoita leivän päälle, leivontaan ja ruuanlaittoon. Se ei räisky pannulla, minkä takia moni kokki onkin kehunut sitä parhaaksi paistamiseen. Juustoportilla kirnuvoi tehdään perinteikkäästi kirnuamalla, aivan kuin se tehtiin jo vuosikymmeniä sitten. Kullankeltainen väri ei synny väriaineista, eikä maku keinotekoisesti. Juustoportti on perheyritys, joka on saanut tunnustusta hyvänä työnantajana ja perinteisen toimialan uudistajana, saaden mm. Euroopan ensimmäisenä eläinten hyvinvointia mittaavan Welfare Quality® -sertifikaatin. Juustoportti on jo yli 30 vuoden ajan luonut joka kuukausi yhden uuden, pysyvän työpaikan.
Ainesosat
Pastöroitu KERMA (Suomi), suola (1,5 %), hapate, happamuudensäätöaine (natriumkarbonaatti).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Maito 
Laktoosi  |
Vähän | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 3000  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 720  kcal |
Rasvaa | 80  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 44  g |
Hiilihydraattia | 0.6  g |
Proteiinia | 1  g |
Suolaa | 1.5  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.4  g |
Lisäaineen nimi / E-numero | E500 Natriumkarbonaatti  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Juustoportti |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Kääritty |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 41000 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys +4 - +8°C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring +4 - +8°C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store at +4 - +8°C |
Alin varastointilämpötila | 4 °C |
Ylin varastointilämpötila | 8 °C |
Avainsanat (suomi) |
kirnuvoi
meijerivoi |