Mestari puikula maalaisranskalainen 12mm 2,5kg pakaste
6430028239450
Pohjolan Peruna Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
4
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Mestarin pakasteperunat kuoritaan, leikataan muotoonsa ja esikeitetään vedessä, jonka jälkeen perunoiden pinta kuivataan ja käytetään nopeasti kuumassa kasviöljyssä. Tällä tavoin perunasta saadaan pinnalta rapea ja sisältä mehevä. Mestarin puikula kuorelliset maalaisranskalaiset valmistetaan suomalaisesta perunasta. Pakastetuote.
Ainesosat
Peruna (Suomi), kasviöljy (rapsi, rypsi)
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Peruna |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viljelypaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Sisältää | Kuitu  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  Maito  |
Energiasisältö (kJ) | 570  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 135  kcal |
Rasvaa | 3.5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.3  g |
Hiilihydraattia | 24  g |
Proteiinia | 1.7  g |
Suolaa | 0.03  g |
Brändinimi | Mestari |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 6945 |
Valmistusohjeet | Uppopaisto: 180 asteessa n. 2-3 min. Kiertoilmauunissa 200 asteessa n. 10-20 min. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Fritering i 180 grader ca 2-3 min. I combi- och varmluftsung: i 200 grader ca 10-20 min. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | -18°C tai kylmemmässä, katso parasta ennen merkintä. Jääkaapin pakastelokerossa (-6°C) 5 vuorokautta. Jääkaapissa (n. +5°C) kaksi vuorokautta. Huoneenlämmössä (n. +20°C) 12 tuntia. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | -18°C eller kallare, se bäst före-märkning. I kylskåpets frysfack (-6°C) 5 dygn. I kylskåpet (ca +5°C) 2 dygn. I rumstemperatur (ca +20°C) 12 timmar. Får inte frysas efter upptining. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | In -18°C or colder, see best before. In refridgerator (-6°C) 5 days. In refridgerator (about +5°C) 2 days. In roomtemperature (about +20°C) 12 hours. No refreezing after melting. |
Alin varastointilämpötila | -21 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |