Atria lihapyörykkä 2,5kg/20g gluteeniton pakaste
6407800012877
Atria Suomi Oy
Sales unit:
ST
Sales amount:
2
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Atrian gluteenittomat lihapyörykät on valmistettu suomalaisesta broilerin- ja naudanlihasta. Tarjoile lihapyörykät perinteisesti esimerkiksi perunamuusin tai keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa. Gluteenittomat lihapyörykät on saatavana 2,5 kg pakkauskoossa.
Ingredients
Liha 57 % (broileri, nauta), vesi, SOIJAPROTEIINI, mausteet (sipuli, mustapippuri, lipstikka, maustepippuri, paprika), rypsiöljy, hernekuitu, perunajauho, jodioitu suola, fariinisokeri, karamellisoitu sokeri. Broilerin- ja naudanlihan alkuperä Suomi
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Broilerinliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 34 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Naudanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 23 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Soijapavut  |
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Äyriäiset  |
Sisältää | Sokereita  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Energiasisältö (kJ) | 712  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 170  kcal |
Rasvaa | 9.2  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.4  g |
Hiilihydraattia | 5.3  g |
Ravintokuitua | 3.5  g |
Proteiinia | 15  g |
Suolaa | 0.98  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Sydänmerkki |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 5485 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Laita lihapullat 1/1 -65 GN-vuokaan. Kuumenna yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla +140 °C, kosteus 60 % sisälämpöön +75 °C. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Lägg köttbullarna GN-kantin i stål 1/1 -65. Hetta upp med kombinationsfunktionen i kombinationsugn +140 °C, fuktighet 60 %, innertemperatur +75 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | DJUPFRYST. Förvaringstemperatur -18 °C eller kallare. Får inte frysas på nytt efter upptiningen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature -18 °C or colder. Do not refreeze after thawing. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Ei sisällä sianlihaa |