Feelia perunamuusi 2,5kg
6430031898101
Feelia Oy
Myyntiyksikkö
ME1
ME1 koko:
4
KPL
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Ainesosat
Peruna (73 %), vesi, laktoositon KERMA (Suomi), laktoositon voi [KERMA (Suomi), suola, hapate], suola.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
| Kerma |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Suomi  |
| Voi |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin | Maito  |
| Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
| Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
| Energiasisältö (kJ) | 416  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 99  kcal |
| Rasvaa | 5.1  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.3  g |
| Hiilihydraattia | 11.5  g |
| Ravintokuitua | 0.7  g |
| Proteiinia | 1.5  g |
| Suolaa | 0.84  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Brändinimi | Feelia |
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 8128 |
| Valmistustapa | Lämmitettävä |
| Käsittelyohjeet | Elintarvike |
| Valmistusohjeet | Valmistus: Aseta vakuumipussi ritilän tai reikävuoan päällä yhdistelmäuuniin ja kuumenna höyrytoiminnolla +100°C noin 15 minuuttia. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillredning: Lägg vakuumförpackningen på gallret eller i en perforerad kantin i kombiugnen och värm upp med ångkokningsfunktionen i +100°C i ungefär 15 minuter. Uppvärmningstiderna är riktgivande. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Kuivassa ja viileässä +2 - +6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras torrt och svalt +2 - +6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store dry and cool +2 - +6 °C |
| Alin varastointilämpötila | 2 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 6 °C |
| Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 4 pv |





