Mondo Fresco juusto-pepperonipaprika flammari 60x60g kypsä, pakaste
4016645430412
Mondo Fresco Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
Ranskankerma 31% (MAITO), salaattijuusto 20 % (pastöroitu MAITO, suola, hapate, juoksete), VEHNÄjauho, vesi, pepperoni-paprika 5 % (pepperoni, vesi, suola, happamuudensäätöaine [sitruunahappo, etikkahappo], säilöntäaine [E211], hapettumisenestoaine [E223]), kasviöljy (rapsi), hiiva, suola, sokeri, persilja. Voimakassuolainen.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa |
Saksa 
Saksa  |
Ainesosien alkuperät
Ranskankerma | Ainesosan määrä prosenteissa : 31  |
Ranskankerma | Ainesosan määrä prosenteissa : 31  |
Salaattijuusto | Ainesosan määrä prosenteissa : 20  |
Salaattijuusto | Ainesosan määrä prosenteissa : 20  |
Pepperonipaprika | Ainesosan määrä prosenteissa : 5  |
Pepperonipaprika | Ainesosan määrä prosenteissa : 5  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Maito 
Maito  Vehnä  Vehnä  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  |
Vähän |
Laktoosi 
Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) |
1104 
kJ 1104  kJ |
Energiasisältö (kcal) |
264 
kcal 264  kcal |
Rasvaa |
15.7 
g 15.7  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja |
11.3 
g 11.3  g |
Hiilihydraattia |
21.6 
g 21.6  g |
Proteiinia |
9.2 
g 9.2  g |
Suolaa |
1.87 
g 1.87  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia |
0.89 
g 0.89  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E330 Sitruunahappo 
E330 Sitruunahappo  E260 Etikkahappo  E260 Etikkahappo  E211 Natriumbentsoaatti  E211 Natriumbentsoaatti  E223 Natriumdisulfiitti  E223 Natriumdisulfiitti  |
Viimeinen valmistuspaikka |
Saksa
Saksa |
Brändinimi | Mondo Fresco |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi |
Laatikko
Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero |
1311
1311 |
Valmistustapa |
Paistettu
Paistettu |
Käsittelyohjeet |
Pinottava
Pinottava Käsiteltävä varoen Käsiteltävä varoen Pakaste Pakaste |
Valmistusohjeet |
Valmistusohje: Paista jäisiä Flammkucheneita esilämmitetyssä uunissa 250°C noin 6-7 minuuttia. Parhaan tuloksen saat, kun käytät paistoalustana pizzakiveä tai vastaavaa. Huomioithan, että paistoaika vaihtelee uunin tehon mukaan. Säilytys + 6 asteessa max. 2 vuorokautta. Ei saa jäädyttää uudelleen!
Valmistusohje: Paista jäisiä Flammkucheneita esilämmitetyssä uunissa 250°C noin 6-7 minuuttia. Parhaan tuloksen saat, kun käytät paistoalustana pizzakiveä tai vastaavaa. Huomioithan, että paistoaika vaihtelee uunin tehon mukaan. Säilytys + 6 asteessa max. 2 vuorokautta. Ei saa jäädyttää uudelleen! |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillagningsanvisning:Värm djupfryst Flammkuchen i ugnen på 250°C ca. 6-7 min. Obs! Baktiden varierar efter ugn. Man får bäst resultat när man använder pizzasten eller motsvarande. Förvaring upptinad vid +4 grad i 24 timmar. Tinad produkt får ej omfrysas! |
Alin varastointilämpötila | -24 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Kasvisruokavalio |