Metro pizzataikinapulla 70x150g pakaste
6430060503106
Wihuri Metro-tukku
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Hyllprodukt
Metro pizzadegsbulle är det perfekta valet när du vill servera goda pizzor på ett så smidigt sätt som möjligt. Den erbjuder ett brett utbud av receptmöjligheter eftersom du kan göra en pizza med exakt de toppings du vill ha. Den här pizzadegen hjälper dig att uppnå ett utsökt resultat varje gång.
Ingredienser
VETEMJÖL (Finland), vatten, JÄSTBRÖDSVETEMJÖL, jäst, rapsolja, joderat salt (0,7 %), mjölbehandlingsmedel (E300). KAN INNEHÅLLA SMÅ MÄNGDER AV MJÖLK OCH ÄGG.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Vete 
Spannmål som innehåller gluten  |
Ei sisällä allergeenia |
Nöt 
Sojabönor  Laktos  Sesamfrön  Skaldjur  Fisk  Jordnötter  Selleri  Senap  Dioxid och sulfiter  Lupin  Blötdjur  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Ägg 
Mjölk  |
Sisältää | Hiiva  |
Ei sisällä |
Väri lisäaineena 
Säilöntäaine  Lisäaineita  Laktoosi  |
Ei lisättyä | Sokereita  |
Lähde | Kuitu  |
Energiasisältö (kJ) | 945  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 224  kcal |
Rasvaa | 3  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.3  g |
Hiilihydraattia | 40  g |
Ravintokuitua | 3.3  g |
Proteiinia | 7.2  g |
Suolaa | 0.7  g |
Lisäaineen nimi / E-numero | E300 Askorbiinihappo  |
Brand Name | Metro |
Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 973292 |
Valmistustapa | Paistettu |
Handling Instructions Code Reference | Pakaste |
Annosten määrä pakkauksessa | 70 |
Valmistusohjeet | Käyttöohje: Sulata pizzataikinapullia jääkaapissa (+ 4 C) noin 10 tuntia tai huoneenlämmössä muovilla peitettynä noin tunti. Leivo taikina pizzapohjaksi (läpimitta noin 28 cm) ja levitä täytteet. Paista 300 - 330 ⁰C noin 4 min. Huom! Paistoarvot ovat ohjeellisia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Bruksanvisning: Tina pizzadegsbullarna i kylskåp (+4⁰C) i cirka 10 timmar eller i rumstemperatur täckta av plast i cirka en timme. Baka ut degen till pizzabotten (cirka 28 cm i diameter) och fördela fyllningen på bottnen. Grädda i cirka 4 minuter i 300-330⁰C. Obs! Gräddningstiden är riktgivande. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |
Avainsanat (suomi) |
pizzataikinapulla
pizzataikina pizza taikina pizzapohja pizza pohja pizza pitsapohja pitsa pohja pitsa pitsataikina pitsa taikina |
Avainsanat (eng.) |
pizza dough bun
pizza dough pizza crust pizza |
Avainsanat (ruotsi) |
pizzadegbulle
pizzabotten pizzadeg pizza botten pizza deg |