Feelia F+ kahden kalan keittoaines 3kg
6430031897364
Feelia Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
4
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Mogen ingrediensblandningen till framställning av välsmakande fisksoppa. Vakuumförpackad. Mjölkfri, glutenfri. Soppa innehåller inte spad. När tillagning soppa, tillsätta 1,5 l vätska (till exempel 1,1 l vatten och 4 dl grädde) varvid mängden av den färdiga soppan är 4,5 l.
Ingredienser
Potatis, LAX eller regnbågslax 14 % (Norge, Sverige eller Finland), SEJ 14 % (Norge), lök, purjolök, fiskbuljong [maltodextrin, salt, FISKPULVER (torsk), palmfett, jästextrakt, lökpulver, socker, citronjuicepulver, arom], joderat salt, kryddpeppar
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
Lax |
Ainesosan määrä prosenteissa : 14 
Kasvatuspaikka : Norja  Kasvatuspaikka : Tanska  Kasvatuspaikka : Ruotsi  Kasvatuspaikka : Suomi  |
Sej |
Ainesosan määrä prosenteissa : 14 
Senaste bearbetning : Norja  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin | Fisk  |
Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Skaldjur  Ägg  Jordnötter  Sojabönor  Mjölk  Nöt  Selleri  Senap  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  Lupin  Blötdjur  |
Ei sisällä |
Maito 
Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 357  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 85  kcal |
Rasvaa | 2.3  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.4  g |
Hiilihydraattia | 9.3  g |
Ravintokuitua | 0.7  g |
Proteiinia | 6.4  g |
Suolaa | 1  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brand Name | Feelia F |
Packaging type code | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | B8055 |
Valmistustapa | Valmistamaton |
Handling Instructions Code Reference | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Kattilassa tai padassa: Tyhjennä pussin sisältö kattilaan ja lisää 1,5 litraa nestettä (1,1 l vesi ja 4 dl kerma). Kuumenna kiehuvaksi. Yhdistelmäuunissa: Tyhjennä pussin sisältö GN ½ 150 mm uunivuokaan ja lisää 1,5 l nestettä (1,1 l vesi ja 4 dl kerma). Kuumenna uunin höyrytoiminnolla +100 °C noin 30 min. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | I kastrull eller gryta: Töm påsens innehåll i kastrullen och tillsätt 1,5 l vätska (1,1 l vatten och 4 dl grädde). Koka upp. I kombiugn: Töm påsens innehåll i en GN ½ 150 mm ugnsform och tillsätt 1,5 l vätska (1,1 l vatten och 4 dl grädde). Värm upp med ugnens ångfunktionen +100 °C cirka 30 minuter. Uppvärmningstiderna är riktgivande. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys kuivassa ja viileässä +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras torrt och svalt +2 - +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Maximum storage handling temperature | 6 °C |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 4 pv |