Reuter & Stolt mini croissant butter 18% 160x25g low lactose, raw frozen
3291811156865
Oy Reuter & Stolt Products Ab
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
VETEmjöl, vatten, SMÖR (18%), socker, jäst, VETEgluten, ÄGG, salt, arom, emulgeringsmedel: E472e, mjölbehandlingsmedel: E300, färgämne: E160aii, enzym. Kan innehålla spår av sojalecitin, pekannöt, hasselnöt och mandel.
Produktens ursprung
| Tillverkningsland |
Ranska 
Ranska  |
Näringsinnehåll
| Sisältää allergeenin |
Ägg 
Ägg  Vete  Vete  Spannmål som innehåller gluten  Spannmål som innehåller gluten  Mjölk  Mjölk  |
| Ei sisällä allergeenia |
Skaldjur 
Skaldjur  Fisk  Fisk  Jordnötter  Jordnötter  Selleri  Selleri  Senap  Senap  Dioxid och sulfiter  Dioxid och sulfiter  Lupin  Lupin  Blötdjur  Blötdjur  |
| Saattaa sisältää allergeenin |
Sojabönor 
Sojabönor  Nöt  Nöt  Sesamfrön  Sesamfrön  |
| Vähän |
Laktoosi 
Laktoosi  |
| Energiasisältö (kJ) |
1785 
kJ 1785  kJ |
| Energiasisältö (kcal) |
426 
kcal 426  kcal |
| Rasvaa |
20.7 
g 20.7  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja |
13.6 
g 13.6  g |
| Hiilihydraattia |
48.7 
g 48.7  g |
| Ravintokuitua |
3 
g 3  g |
| Proteiinia |
9.8 
g 9.8  g |
| Suolaa |
1.2 
g 1.2  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia |
1 
g 1  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E300 Askorbiinihappo 
E300 Askorbiinihappo  E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  |
| Viimeinen valmistuspaikka |
Ranska
Ranska |
| Brand Name | Reuter & Stolt |
| Storage type | Pakaste |
| Pakkaustyyppi |
Rasia
Rasia |
| Valmistustapa |
Paistettu
Paistettu |
| Käsittelyohjeet |
Pakaste
Pakaste |
| Valmistusohjeet |
Aseta jäinen tuote uunipellille. Paista 12-15 minuttia 180/200 asteessa C. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.
Aseta jäinen tuote uunipellille. Paista 12-15 minuttia 180/200 asteessa C. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Placera de frusna croissanterna på en ugnsplåt och grädda i ugn 180 / 200 grader C 12 - 15 min. Låt svalna. Frys inte en tinad produkt. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Pakaste, säilytys -18 °C. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Frysvara, förvaring i - 18 °C. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) |
Frozen goods, store at -18 °C.
Frozen goods, store at -18 °C. |
| Alin varastointilämpötila |
-20
°C -20 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
| Avainsanat (suomi) |
croisu
croisu croissant croissant croissu croissu täysjyväcroissu täysjyväcroissu aamiaiscroissant aamiaiscroissant aamiaiscroisu aamiaiscroisu minicroisu minicroisu minicroissant minicroissant minicroissu minicroissu |





