Myllyn Paras mansikka-raparperilevypiirakka 14palaa/1,25kg kypsä, pakaste
6417700169113
Oy Lantmännen Unibake Ab
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
3
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Saftig jordgubbs-rabarberfylld arkpaj. Det finns tre plåt i reapartiet, varje skiva är redan skuren i 21 bitar.
Ingredienser
VETEMJÖL, socker, vegetabiliska oljor (raps, kokos), jordgubbe 14 % (EU), rabarber 14 % (EU), vatten, glukossirap, VETESTÄRKELSE, HELÄGGPULVER, ÄGGVITSPULVER, jäsningsmedel (E450, E500), stabiliseringsmedel (E466), salt, mjölbehandlingsmedel (E300), emulgeringsmedel (E471), färgämne (E160a), arom. Kan innehålla spår av mandel, mjölk.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ingrediensernas ursprung
Jordgubb |
Ainesosan määrä prosenteissa : 14 
Kasvatuspaikka : Europeiska Unionen  |
Rabarber |
Ainesosan määrä prosenteissa : 14 
Kasvatuspaikka : Europeiska Unionen  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Ägg 
Vete  Spannmål som innehåller gluten  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Mandel 
Mjölk  Nöt  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 1478  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 353  kcal |
Rasvaa | 19  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.3  g |
Hiilihydraattia | 43  g |
Ravintokuitua | 1.7  g |
Proteiinia | 4.2  g |
Suolaa | 0.6  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E160a Karotenoidit 
E450 Dinatriumdifosfaatti  E466 Karboksimetyyliselluloosa (CMC), natriumkarboksimetyyliselluloosa  E500 Natriumkarbonaatti  E300 Askorbiinihappo  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  |
Brand Name | Myllyn Paras |
Pakkausmerkintä | Made in Finland Flag with Key |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 6911 |
Handling Instructions Code Reference |
Pakaste
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Sulata 2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina 2 h i rumstemperatur eller över natten i kyl. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatetut tuotteet säilytettävä viileässä ja suositellaan kulutettavan 5 vrk kuluessa. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Djupfryst. Förvaras vid -18 °C eller kallare. Får inte frysas efter upptining. Upptinade produkter ska förvaras i kall temperatur och rekommenderas att konsumeras inom 5 dagar. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Frozen. Storage at -18°C or colder. Do not refreeze after defrosting. Thawed products to be stored at cool temperature and recommended to be consumed within 5 days. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 5 pv |