Saar Salmon ball 4kg/about235x17g, fr
6412000048694
Saarioinen Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Rent smakande och lagom mild och krispig laxbulle. Produkten tål värmelagring bra. Den läckra produkten passar perfekt in i många dieter, eftersom den är laktosfri, glutenfri, äggfri och mjölkfri. Laxbullen uppfyller kriterierna för Hjärtmärket.
Ingredienser
LAX 56 % (odlad, Norge), vatten, SOJAproteinprodukt, morot, palsternacka, potatisflingor, MSC TORSK (Island, Gadus morhua, fiskeområde FAO 27.5.a, Nordostatlanten), potatismjöl, lök, tomat, rybsolja, salt med jod, svartpeppar. Fiskehalt 62 %. MSC-C-59812.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Fisk 
Sojabönor  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Lähde |
Omega-3 rasvahappoja 
Tyydyttymätön rasva (-pitoisuus)  |
Energiasisältö (kJ) | 1168  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 279  kcal |
Rasvaa | 18  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.9  g |
Hiilihydraattia | 11  g |
Ravintokuitua | 2.9  g |
Proteiinia | 17  g |
Suolaa | 0.98  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brand Name | Saarioinen |
Pakkausmerkintä | Finnish Heart Symbol |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 4869 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Jäisenä pellille levitettynä. Yhdistelmäuuni/yhdistelmäpaisto 160 °C n. 15 min, kosteus 50 %. Jäisenä 1/1-65 GN-vuoassa (n. 2 kg/vka). Yhdistelmäuuni/kiertoilma 160 °C n. 15 min. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 70 °C:een. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Frysta utbredda på plåt. Kombiugn/kombifunktion 160 °C ca 15 min, fuktighet 50 %. Frysta i 1/1-65 GN-panna (ca 2 kg/panna). Kombiugn/cirkulationsluft 160 °C ca 15 min. Värdena beror på ugnen. Temperaturen inne i produkten skall vara minst 70 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Under -18 °C. Får inte frysas efter upptining. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Below -18 °C. Do not freeze after thawing. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |