Myllyn Paras Raketti spagetti 10kg
6417700050176
Lantmännen Cerealia Oy
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Myllyn Paras Raketti Spagetti klippt spagetti tillverkas i Finland av durumvetemjöl och vetefiber. Kort spagetti. Passar bra i många olika pastarätter, till exempel sallader, grytor, gratänger, soppor och med sås.
Ingredienser
DURUMVETEMJÖL, VETEFIBER, vatten.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin | Vete  |
Sisältää runsaasti | Kuitu  |
Energiasisältö (kJ) | 1430  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 342  kcal |
Rasvaa | 2  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.4  g |
Hiilihydraattia | 63  g |
Ravintokuitua | 6.8  g |
Proteiinia | 13.6  g |
Suolaa | 0.016  g |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brand Name | Myllyn Paras |
Pakkausmerkintä | Made in Finland Flag with Key |
Packaging type code | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 142310 |
Valmistustapa | Keitetty |
Handling Instructions Code Reference |
Elintarvike
Herkkä hajuille Säilytettävä kuivassa |
Valmistusohjeet | Perinteinen keitto-ohje: Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää suola ja spagetit. Sekoita kiehumisen alkuvaiheessa. Keitä 5 - 7 min. Valuta lävikössä. Jos käytät pastaa laatikoihin, paistoksiin tai lämminsäilytyksessä, lyhennä keittoaikaa hieman. Höyrykeiton ohje: Mittaa 2 litraa (n. 1 kg) spagettia, 0,5 dl (45 g) rypsiöljyä ja 1/2 rkl (7,5 g) suolaa GN 1/1-65 mm -vuokaan. Juuri ennen kuin laitat vuoan 100 °C:een höyrystettyyn uuniin, lisää 2 litraa vettä ja sekoita. Höyrykeitä n. 11 minuuttia. Sekoita ja valuta spagetit tarvittaessa. Mikäli käytät lämpösäilytystä, kypsennä pastaa muutama minuutti vähemmän ja sekoita pasta ennen kuin laitat sen lämpösäilytykseen. Huomioi että pastan rakenne ei kestä pitkää lämpösäilytystä. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Traditionell kokning: Koka upp vattnet, tillsätt salt och spaghetti. Koka i 5 - 7 minuter, rör om i början. Häll ut vattnet genom durkslag. Förkorta kokningstiden en aning om du använder pastan till lådor, gratänger eller varmhållning. Ångkokning: Mät upp 2 liter (ca 1 kg) spaghetti, 0,5 dl (45 g) rypsolja och 1/2 msk (7,5 g) salt i en GN 1/1-65 mm form. Tillsätt 2 liter vatten och rör om just före du sätter in formen i 100°C ångugn. Ångkoka ca 11 minuter. Rör om och låt pastan rinna av vid behov. Om pastan används för varmhållning ska pastan kokas lite kortare tid och blandas om före den sätts för varmhållning. Observera att pastans sammansättning inte håller lång varmhållning. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Torrt och svalt, bör skyddas mot starka lukter. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | In a dry and cool place, protect from strong smells. |
Alin varastointilämpötila | 18 °C |
Maximum storage handling temperature | 22 °C |