Santa Maria curry madras 435g
7311311012822
Santa Maria Ab
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Klassisk Currykrydda av hög kvalitet. Curry Madras är en älskad kryddblandning som passar utmärkt till kyckling, indisk curry, risrätter, varma och kalla såser. Santa Maria Curry Madras får sin klassiska currysmak av spiskummin, koriander, bockhornsklöver, svartpeppar och fänkål, den karakteristiska gula färgen kommer från gurkmeja. • Curry förvaras torrt och mörkt för att bevara aromen längre
Ingredienser
Koriander (34%), gurkmeja (31%), bockhornsklöver, cayennepeppar, spiskummin, fänkål, svartpeppar.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Ruotsi  |
Näringsinnehåll
Energiasisältö (kJ) | 1376  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 331  kcal |
Rasvaa | 11  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.5  g |
Hiilihydraattia | 29  g |
Ravintokuitua | 30  g |
Proteiinia | 14  g |
Suolaa | 0.12  g |
Brand Name | Santa Maria |
Pakkausmerkintä |
Forest stewardship council mix
Green Dot Recyclable general claim |
Packaging type code |
Nestekartonkipakkaus, kolmionmallinen
Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 101282 |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään kuivassa ja viileässä. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras torrt och svalt. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a cool dry place. |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Maximum storage handling temperature | 25 °C |
Avainsanat (suomi) |
curry
Madras cayenne chili tulinen mausteseos sekoitus maustesekoitus Intia intialainen |
Avainsanat (eng.) |
curry
Madras cayenne chilli hot spice mix mix seasoning mix Indian Indian |
Avainsanat (ruotsi) |
Curry
currykrydda krydda kryddor kryddblanding pulver indisk indien kyckling chicken remoulad sås dip dipp remoladsås remouladsås indiskt curry madras |