Vaasan Tumma Kreikanleipätaikina 17x600g frozen bread dough
6437005054532
Oy Lantmännen Unibake Ab
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Vaasan Kreikanleipä är ett fiberrikt bröd som bakas på plats i butiken. Detta mörka bröd får extra smak från utsökt krispigt lin och solrosfrön.
Ingredienser
VETEMJÖL, vatten, jäst, VETEGLUTEN, RÅGMJÖL, hirs, vört (KORN), KRUSKAKLI (VETE) 1,3%, linfrön 1,2%, solrosfrön 1,2%, HAVREGRYN 1%, salt, vegetabiliskt fett och olja (palm, raps), malt av VETE, fruktsocker, emulgeringsmedel (E472e), arom, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av valnötter, mjölk.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Viro  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Havre 
Vete  Råg  Korn  Spannmål som innehåller gluten  |
Ei sisällä allergeenia |
Skaldjur 
Ägg  Fisk  Jordnötter  Sojabönor  Selleri  Senap  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  Lupin  Blötdjur  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Nöt 
Välnöt  Mjölk  |
Sisältää | Kuitu  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 947  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 224  kcal |
Rasvaa | 3.1  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.7  g |
Hiilihydraattia | 37  g |
Ravintokuitua | 4.5  g |
Proteiinia | 10  g |
Suolaa | 1.3  g |
Lisäaineen nimi / E-numero | E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  |
Brand Name | Vaasan |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 13809 |
Handling Instructions Code Reference | Pakaste |
Valmistusohjeet | Sulata yön yli kylmiössä (n. 4°C) tai 2-3 h huoneenlämmössä. Nostata n. 60 min nostatuskaapissa (35-37°C, r.H. 70%). Lämmitä uuni 220°C. Laita leivät uuniin ja höyrytä muutaman sekunnin ajan. Laske lämpötila 180-200°C ja paista 23-26 min. HUOM! Kokeilemalla löydät uunisi parhaan paistoajan ja -lämpötilan. Kypsän tuotteen paino noin 530 g. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina över natten i kylrum (ca 4°C) eller 2-3 timmar i rumstemperatur. Jäs/heves ca 60 min i jässkåp/hevskap (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga/damp per plåt som ska bakas/stekes. Sänk temperaturen till 180-200°C och grädda/stekes i 23-26 min. OBS! Gräddningstider/steketider och temperatur är riktvärden beroende på ugn. Vikt bakad/ferdig stekt produkt: ca 530 g. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |