Snellman marinated pork tenderloin ca850g
2096242800001
Oy Snellman Ab
Försäljningsenhet:
KG
Försäljparti stl:
0,85
KG
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Marinerad inrefile av lantgris är smaklig och lätt att tillreda. Stek hel i ugn eller skär till biffar. Gjord av inhemsk, GMO-fritt griskött från familjegårdar.
Ingredienser
Finländsk gris innerfilé, vatten, rypsolja, kryddor (chili, gurkmeja, vitlök, ingefära, lök, palsternacka, svartpeppar), salt, socker, antioxidationsmedel (E331), glukos, stabiliseringsmedel (E415), emulgeringsmedel (E473), citronsaftspulver, maltodextrin, paprikaextrakt, arom.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ingrediensernas ursprung
Fläskkött |
Ainesosan määrä prosenteissa : 83 
Teurastuspaikka : Suomi  Syntymäpaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Suomi  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä allergeenia |
Ägg 
Mjölk  Dioxid och sulfiter  Fisk  Blötdjur  Spannmål som innehåller gluten  Jordnötter  Sojabönor  Selleri  Lupin  Nöt  Skaldjur  Sesamfrön  Senap  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Energiasisältö (kJ) | 485  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 115  kcal |
Rasvaa | 4.2  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.4  g |
Hiilihydraattia | 1.5  g |
Ravintokuitua | 0.3  g |
Proteiinia | 18  g |
Suolaa | 1.1  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E331 Natriumsitraatti 
E473 Rasvahappojen sakkaroosiesterit  E415 Ksantaanikumi  |
Brand Name | Snellman |
Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
Packaging type code | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 15624 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Paistetaan rasvassa |
Handling Instructions Code Reference |
Elintarvike
Helposti pilaantuva |
Valmistusohjeet | Ota liha huoneenlämpöön n. 1/2 tuntia ennen valmistusta. Ruskista pinnat kuumalla pannulla ja aseta paistomittari lihan keskelle. Paista uunissa 175 ˚C:ssa n. 40 min, kunnes sisälämpötila on 72 ˚C. Anna vetäytyä n. 10 min ennen tarjoilua. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tag köttet i rumstemperatur 1/2 timme innan stekning. Bryn ytorna i en het stekpanna och stick en stektermometer i köttets mitt. Stek i ugn 175 °C ca 40 min, tills termometern visar 72 °C. Låt köttet dra sig i ca 10 minuter. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvara i kylskåp mellan +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a fridge between +2 - +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Maximum storage handling temperature | 6 °C |
Ruokavaliotieto | Utan nötkött |