Snellman porsaan poski n2,5kg raaka pakaste
2071505600000
Oy Snellman Ab
Sales unit
KG
Sales amount:
10
KG
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Porsaan posket vaativat pitkän haudutusajan ja ovat parhaimmillaan ylikypsäksi valmistettuna. Ne ovat pehmeän mureaa ja maukasta, erittäin kustannustehokasta tarjottavaa. Snellmanin porsaan poskien putsausaste on korkea, esimerkiksi pintarasva on leikattu pois. Porsaan posket soveltuvat niin lounas- kuin á la carte –tarjoiluun.
Ingredients
Finnish griskött
Origin of product
Country of manufacture | Finland  |
Nutritional properties
Free from allergen(s) |
Eggs and their derivatives in the product 
Milk and its derivatives  Sulfur Dioxide and Sulfits  Fish and their derivatives in the product,  Molluscs and its derivatives  Cereals containing gluten and its derivatives  Peanuts and its derivatives  Soybeans and its derivatives  Celery or its derivatives  Lupine and their derivatives in the product,  Tree nuts and its derivatives  Crustaceans and their derivatives  Sesame seeds or its derivatives  |
Energy content (kJ) | 693  kJ |
Energy content (kcal) | 166  kcal |
fat, total | 10  g |
fatty acids, total saturated | 3.6  g |
Carbohydrates | 0  g |
Protein | 19  g |
Salt | 0.15  g |
Brand Name | Snellman |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 18016 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Paistetaan rasvassa |
Handling Instructions Code Reference |
Elintarvike
Pakaste |
Valmistusohjeet | Mausta poskipalat ja anna maustua huoneenlämmössä 60 min. Ruskista öljyssä paistinpannulla ja siirrä pieneen uunivuokaan. Valuta lihaliemi vuokaan, lisää juures- ja sipulipaloja ja murskaa pari laakerinlehteä joukkoon. Peitä vuoka foliolla tai kannellla. Kypsennä uunissa 160 °C:ssa 2-2½ h. Jäähdytä hetki. Nosta poskipalat liemestä ja nyhdä liha irtonaiseksi esim. haarukalla. Tarjoa leivän päällä tai sämpylän täytteenä. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Krydda köttet och låt det dra i sig i rumstemperatur i 60 min. Bryn köttet i stekpanna och flytta över til en ugnsform. Tillsätt köttbuljong, grönsaks- och lökbitar och krossa ett par lagerblad med. Täck ugnsformen med folie eller lock. Tillred i ugn 160 °C i 2-2½ h. Låt köttet svalna en stund. Lyft bort köttet från vätskan och riv i mindre bitar t.ex. med en gaffel. Servera på en brödbit eller som fyllning i en semla. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | -18 °C tai kylmemmässä |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | -18 °C eller kallare |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Frozen -18 °C |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |