Arla Protein vanilla rahka 500g laktoositon
6413300025439
Arla Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
6
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Mjuk och läcker vanilj proteinkvarg nu i stor storlek. Innehåller mycket protein, vilket har visat sig främja muskelmassatillväxt. Fettfri och laktosfri. För ett mellanmål och ett aktivt liv!
Ingredienser
Fettfri pastöriserad MJÖLK, vatten, socker, majsstärkelse, naturlig arom, förtjockningsmedel (pektin), färg(betakaroten), malen vanilj, vanilj ekstrakt, surhetsreglerande medel (citron syra), syrningskultur. Mjölkad i : Se bäst före datum Finland(FI), Sverige(SE) eller Finland/Sverige(FI/SE)
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
Mjölk |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Suomi  Lypsypaikka : Ruotsi  Senaste bearbetning : Suomi  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin | Mjölk  |
Ei sisällä allergeenia | Laktos  |
Sisältää |
Vähärasvainen maito 
Valkoinen sokeri  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Rasva  Säilöntäaine  |
Ei lisättyä | Keinotekoisia maketusaineita  |
Energiasisältö (kJ) | 315  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 74  kcal |
Rasvaa | 0.2  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.1  g |
Hiilihydraattia | 8.4  g |
Proteiinia | 9  g |
Suolaa | 0.12  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E330 Sitruunahappo 
E440 Pectins  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brand Name | Arla Protein |
Packaging type code | Purkki |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 586413 |
Handling Instructions Code Reference | Elintarvike |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään alle +8°C. Parasta ennen: päiväys kannessa |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras under +8°C. Bäst före: se locket. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store below +8°C. Best before: date on cover |
Alin varastointilämpötila | 4 °C |
Maximum storage handling temperature | 8 °C |
Avainsanat (suomi) |
rahka
proteiini protsku |
Avainsanat (eng.) | quark |
Avainsanat (ruotsi) | kvark |
Ruokavaliotieto | Hög proteinhalt |