Francep ceps 2-4cm 1kg frozen
3583720005090
Multicatering Oy
Sales unit:
ST
Sales amount:
5
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Ingredients
Karljohansvamp ([Boletus edulis, pinicola (Boletus pinophilus), aereus, aestivalis (reticulatus)]). Kan innehålla vegetabiliska och mineraliska rester.
Produktens ursprung
Tillverkningsland |
Ranska 
Ranska  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Fisk  Lupin  Mjölk  Ägg  Blötdjur  Dioxid och sulfiter  Sesamfrön  Selleri  Senap  Sojabönor  Skaldjur  Jordnötter  Nöt  |
Energiasisältö (kJ) | 127  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 30  kcal |
Rasvaa | 0.3  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0  g |
Hiilihydraattia | 2.7  g |
Ravintokuitua | 2.7  g |
Proteiinia | 2.9  g |
Suolaa | 0  g |
Viimeinen valmistuspaikka | Ranska |
Brand Name | Francep |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 5430 |
Valmistustapa | Valmistamaton |
Handling Instructions Code Reference |
Elintarvike
Pakaste |
Valmistusohjeet | Sienet on kypsennettävä: Lisää jäiset sienet kiehuvaan veteen. Odota kunnes vesi kiehuu uudelleen ja keitä vielä 15 minuuttia. Valuta ja käytä kuten tuoreita sieniä. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Mushrooms must be cooked: Add iced mushrooms to boiling water. Wait until the water boils again and cook for another 15 minutes. Drain and use like fresh mushrooms. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | pakasteessa -18C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | frysvara -18C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | freezer -18C |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |