Findus Dagens MSC fish chips 340g pakaste
7310500187440
Findus Finland Oy
Sales unit:
ST
Sales amount:
8
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Finns det något mer brittiskt än fish & chips inslaget i ett lokalt tidningspapper? Förmodligen inte och även om vi inte kan bidra med tidningspappret finns resten av det klassiska innehållet här. Fisken har en panering som är gjord av rismjöl och kikärtsmjöl och serveras med pommes stripes, en krämig aioli med lite sting i och goda gröna ärter. Självklart är fisken MSC-märkt. Enjoy your meal, mate!
Ingredients
Pommes stripes 41 %: Potatis, solrosolja, druvsocker. Panerad fisk 22 %: Fiskkött av Guldlax* (FISK) (*Argentina silus*), rapsolja, stärkelse (ärter, majs, potatis), vatten, salt, rismjöl, kikärtsmjöl, majsmjöl, druvsocker, lökpulver, vitpeppar, paprikapulver, pepparextrakt. Aiolisås 19 %: Vatten, grädde (MJÖLK), rapsolja, majsstärkelse, ÄGGULA, DIJONSENAP (vatten, SENAPSFRÖ, vinäger, salt), vitlök, citronjuice, salt, vinäger, förtjockningsmedel (fruktkärnmjöl, guarkärnmjöl), svartpeppar, gurkmeja. Ärter 18 %. I rätten ingår 13 % Guldlax. En portion ger dig 60 gram grönsaker. *Fiskad i nordost Atlanten. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Espanja  |
Pyyntitapa | Pyydysryhmä: Troolit  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Mjölk 
Fisk  Ägg  Senap  |
Energiasisältö (kJ) | 823  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 197  kcal |
Rasvaa | 11  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.8  g |
Hiilihydraattia | 18  g |
Ravintokuitua | 2.7  g |
Proteiinia | 5.2  g |
Suolaa | 0.53  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E410 Johanneksenleipäpuujauhe 
E412 Guarkumi  |
Brand Name | Findus |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 96020369 |
Valmistustapa | Lämmitettävä |
Handling Instructions Code Reference |
Pakaste
Elintarvike |
Annosten määrä pakkauksessa | 1 |
Valmistusohjeet | MIKRO (750/800W) 1. Poista muovikalvo ja kuumenna jäistä ateriaa 6-8 minuuttia. 2. Anna lämmön tasaantua muutama minuutti ennen tarjoilua. Tarkista haarukalla, että kala on kypsää. KIERTOILMAUUNI 150ºC 1. Jätä pakkauksen muovikalvo paikoilleen ja aseta jäinen ateria uunin keskiosaan ritilälle. 2. Kuumenna 40-45 minuuttia. Anna lämmön tasaantua muutama minuutti ennen tarjoilua. Tarkista haarukalla, että kala on kypsää. UUNI 175ºC 1. Jätä pakkauksen muovikalvo paikoilleen ja aseta jäinen ateria uunin keskiosaan ritilälle 2. Kuumenna 40-45 minuuttia. Anna lämmön tasaantua muutama minuutti ennen tarjoilua. Tarkista haarukalla, että kala on kypsää. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | MIKRO (750/800W) 1. Drag av plastfolien och värm maträtten i 6-8 minuter. 2. Låt stå någon minut innan du serverar. Känn efter med en gaffel så att fisken är färdig. VARMLUFTSUGN 150ºC 1. Låt plastfolien sitta kvar och sätt in maträtten på ett galler mitt i ugnen. 2. Värm i 40-45 minuter. Låt stå någon minut innan du serverar. Känn efter med en gaffel så att fisken är färdig. UGN 175ºC 1. Låt plastfolien sitta kvar och sätt in maträtten på ett galler mitt i ugnen. 2. Värm i 40-45 minuter. Låt stå någon minut innan du serverar. Känn efter med en gaffel så att fisken är färdig. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Pakastimessa (-18°C tai kylmemmässä), katso päiväysmerkintä. Säilytettävä pakastettuna. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | I frysutrymme (-18°C eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fyst. Bör ej frysas efter upptining. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | In the freezer (-18 ° C or colder), see date imprint. Store frozen. Do not re-freeze after thawing. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |