Fresh SalaattiMestari Kylmäsavutäyte (lohi-kirjolohi) pursotin 1,0kg
6406510702375
FRESH SERVANT OY AB FT
Sales unit
ST
Sales amount:
1
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Ingredients
Majonnäs (rapsolja, vatten, ÄGG, SENAPSFRÖ, socker, salt, vinäger, cayennepeppar, surhetsreglerande medel (E270, E330), konserveringsmedel (E202)),, kallrökt gravadgryn från regnbågslax och lax 28 % (odlad REGNBÅGSLAX (Oncorhynchus mykiss) (Finland, Sverige, Norge, Danmark), odlad LAX (Salmo salar) (Norge), salt, dill. surhetsreglerande medel (E326, E262)), förhållandet mellan regnbågslax och lax varierar, yoghurt ((pastöriserad MJÖRK, GRÄDDE, MJÖLKPULVER, syrning), kryddgurka (gurka, vatten, ättika, salt, socker, kryddor, konserveringsmedel (E211, E202), stabileringsmedel (E509), naturliga aromer), lök, salt, dill, modifierad stärkelse
Produktens ursprung
| Tillverkningsland | Suomi  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Näringsinnehåll
| Sisältää allergeenin |
Ägg 
Fisk  Mjölk  Senap  |
| Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  |
| Energiasisältö (kJ) | 1742  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 416  kcal |
| Rasvaa | 42  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.1  g |
| Hiilihydraattia | 3.2  g |
| Proteiinia | 6.2  g |
| Suolaa | 1.7  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E202 Kaliumsorbaatti 
E211 Natriumbentsoaatti  E270 Maitohappo  E326 Kaliumlaktaatti  E330 Sitruunahappo  E509 Kalsiumkloridi  |
| Brand Name | Fresh |
| Packaging type code | Pussi / kassi |
| Handling Instructions Code Reference | Elintarvike |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage under +6 °C |
| Alin varastointilämpötila | 2 °C |
| Maximum storage handling temperature | 6 °C |
| Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 1 pv |





