Vaasan Pieni Pyöreä moniviljanäkkileipä 250g
6410500046516
Lantmännen Cerealia Oy
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
12
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Runt fullkornsknäckebröd av fyra spannmål, på ytan sesamfrön och havre. Tillverkat i Finland.
Ingredienser
TäysjyväRUISjauho, täysjyväKAURAjauho- ja hiutale, SEESAMINSIEMEN, täysjyväVEHNÄjauho, täysjyväOHRAjauho, vesi, hiiva, suola ja emulgointiaine (E471). Täysjyväviljaa 88 % tuotteen painosta ja 100 % käytetystä viljasta. .
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Sesamfrön 
Havre  Råg  Vete  Korn  Spannmål som innehåller gluten  |
Ei sisällä allergeenia |
Mjölk 
Sojabönor  Ägg  Skaldjur  Fisk  Jordnötter  Nöt  Selleri  Senap  Dioxid och sulfiter  Lupin  Blötdjur  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Säilöntäaine  |
Sisältää runsaasti | Kuitu  |
Energiasisältö (kJ) | 1514  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 360  kcal |
Rasvaa | 6  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.5  g |
Hiilihydraattia | 57  g |
Ravintokuitua | 17  g |
Proteiinia | 11  g |
Suolaa | 1.2  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero | E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  |
Brand Name | VAASAN PIENI PYÖREÄ |
Pakkausmerkintä |
Finnish Heart Symbol
Made in Finland Flag with Key |
Packaging type code | Kartonki |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 102889 |
Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
Handling Instructions Code Reference |
Valonarka
Säilytettävä kuivassa Elintarvike |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään kuivassa paikassa valolta suojattuna. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Torrt, ej över normal rumstemperatur och avskilt från varor med stark lukt. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a dry place, at room temperature. |
Alin varastointilämpötila | 18 °C |
Maximum storage handling temperature | 22 °C |