Fazer Kiireetön sourdough roll 32x50g fully baked frozen
6413467524608
Fazer Leipomot Oy
Sales unit:
ST
Sales amount:
1
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Tämä hapanjuuritaikinasta leivottu artesaanisämpylä on syntynyt viipyillen ja kiireettä kuten muutkin Fazer Kiireetön -sarjan tuotteet. Taikinalevon aikana sämpylään syntyy herkullinen hapanjuuren aromi sekä ilmavan kevyt rakenne suurine huokosineen.
Origin of product
Country of manufacture | Finland  |
Genetically modified code | Free from  |
Nutritional properties
Contains allergen(s) |
Cereals containing gluten and its derivatives 
Wheat and its derivatives  |
Free from allergen(s) |
Crustaceans and their derivatives 
Fish and their derivatives in the product,  Peanuts and its derivatives  Soybeans and its derivatives  Lactose  Tree nuts and its derivatives  Celery or its derivatives  Mustard or its derivatives  Sesame seeds or its derivatives  Sulfur Dioxide and Sulfits  Lupine and their derivatives in the product,  Molluscs and its derivatives  |
May contain allergen(s) |
Rye and its derivatives 
Barley and barley products  Oat and oat products  Eggs and their derivatives in the product  Milk and its derivatives  |
Contains | Yeast  |
Free From | Lactose  |
High | Sodium Salt  |
Source of | Fibre  |
Energy content (kJ) | 1036  kJ |
Energy content (kcal) | 248  kcal |
fat, total | 2  g |
fatty acids, total saturated | 0.3  g |
Carbohydrates | 47  g |
fibre | 3.1  g |
Protein | 8.6  g |
Salt | 1.4  g |
Brändinimi | Fazer Kiireetön |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 975246 |
Valmistustapa | Paistettu |
Käsittelyohjeet | Pakaste |
Annosten määrä pakkauksessa | 32 |
Valmistusohjeet | Käyttöohje: Paista jäisenä 220 °C noin 5 min (suositeltavin valmistustapa) tai sulata huoneenlämmössä noin 60 minuuttia. Huom! Paistoarvot ovat ohjeellisia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Grädda så här: Grädda oupptinade vid 220 °C i ca. 5 min (rekommenderad beredningsmetod) eller tina upp i rumstemperatur i 60 minuter. OBS! Värdena är ungefärliga. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Trade Item Key Words (Fin) |
artisaani
artisaanileipä artisaani leipä artesaani artesaanileipä artesaani leipä artesaanisämpylä artesaani sämpylä sämpylä sämpylät hapanjuuri hapansämpylä hapan sämpylä hapan juuri sämpylä hapan juuri artesaani sämpylä artesaanisämpylät paistopiste juureenleivottu juureen leivottu |