Atria viljaporsaan kassler n2,8kg miedosti suolattu
2078027100001
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
2,8
KG
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Miedosti suolattu possun raaka kassler valmistetaan kotimaisesta possun niskasta. Pakkauksessa kaksi halkaistua kassleria. Valmiiksi suolattu kassler takaa tasaisen ja mehukkaan lopputuloksen. Sinun tarvitsee vain kypsentää tuote itse haluamaasi kypsyyteen. Pakkauksessa kaksi noin 1,4kg painoista kassleria.
Ainesosat
Viljaporsaanliha (90 %), vesi, happamuudensäätöaineet (E 326, E 262), jodioitu suola, dekstroosi, hapettumisenestoaine E 331, muunnettu maissitärkkelys, sakeuttamisaine ksantaanikumi, aromi. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Sianliha |
826_ingredientContentPercentage : 90 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Sisältää | Vettä  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 729  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 175  kcal |
Rasvaa | 12  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.8  g |
Hiilihydraattia | 0.8  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 16  g |
Suolaa | 0.6  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E262 Natriumasetaatti 
E326 Kaliumlaktaatti  E331 Natriumsitraatti  E415 Ksantaanikumi  E1442 Hydroksipropyyliditärkkelysfosfaatti  |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 2931 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Laita kassler GN vuokaan ja peitä vuoka kannella tai foliolla. Kypsennä tuote ylikypsäksi yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla +120 °C 4-5 tuntia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Lägg kasslern i en GN-form och täck formen med ett lock eller folie. Stek produkten extramör i en kombiugn på varmluftsläget i 120 °C i cirka 4-5 timmar. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Ylin varastointilämpötila | 8 °C |
Ruokavaliotieto | Ei sisällä naudanlihaa tai naudanlihavalmisteita |
Inspiraatio
Uudistimme tuotekonseptimme
Uudistimme tuotekonseptimme yhdessä asiakkaiden kanssa. Tavoitteenamme on helpottaa yrittäjien arkea ja auttaa valitsemaan sopivat tuotteet entistä helpommin.
Lue lisää
Demo Kitchen
Wihuri Metro-tukun palveluvalikoimaan kuuluvan Demo Kitchenin päätehtävänä on auttaa Metro-tukun asiakasyrityksiä ravintolaliiketoiminnan kehittämisessä
Lue lisää
Huolehditaan hävikistä
Metro-tukun pikatukuissa hävikistä huolehditaan yhteistyökumppanien kanssa.
Lue lisää
Mutkaton menu helposti
Houkutteleva menu syntyy Wihuri Metro-tukun oman merkin ja oman maahantuonnin valikoimasta
Lue lisää