Atria viljaporsaan tryffeli kassler n2,8kg
2078028700002
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
2,8
KG
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Tryffelillä maustettu viljaporsaan raaka Kasleri valmistetaan kotimaisesta viljaporsaan niskasta. Pakkauksessa kaksi halkaistua noin 1,4kg painosta kasleria. Valmiiksi maustettu kasleri takaa tasaisen ja mehukkaan lopputuloksen. Sinun tarvitsee vain kypsentää tuote itse haluamaasi kypsyyteen.
Ainesosat
Viljaporsaan kassler (88 %), vesi, jodioitu suola, happamuudensäätöaineet (E 326, E 262), mausteet (vihreä paprika, mustapippuri, purjo, sipuli, timjami, valkosipuli, persilja, lipstikka, tryffeli, chlorella), aromit, dekstroosi, sienijauhe, sokeri, hapettumisenestoaine E 331, muunnettu maissitärkkelys, sakeuttamisaine ksantaanikumi. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Sianliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 88 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Energiasisältö (kJ) | 733  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 176  kcal |
Rasvaa | 12  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.7  g |
Hiilihydraattia | 1.6  g |
Ravintokuitua | 0.2  g |
Proteiinia | 16  g |
Suolaa | 1.2  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E262 Natriumasetaatti 
E326 Kaliumlaktaatti  E331 Natriumsitraatti  E415 Ksantaanikumi  E1442 Hydroksipropyyliditärkkelysfosfaatti  |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 2391 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Laita kassler GN vuokaan ja peitä vuoka kannella tai foliolla. Kypsennä tuote ylikypsäksi yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla +120 °C 4-5 tuntia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Lägg kasslern i en GN-form och täck formen med ett lock eller folie. Stek produkten extramör i en kombiugn på varmluftsläget i 120 °C i cirka 4-5 timmar. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Ylin varastointilämpötila | 8 °C |
Ruokavaliotieto | Ei sisällä naudanlihaa tai naudanlihavalmisteita |